Vacature (1e) Monteur Gas/ Water

(1e) Monteur Gas/ Water in Zeeland

(1e) monteur Gas/ Water

MBO - Zeeland

Je bent bezig met het zelfstandig aanleggen, monteren en in bedrijf stellen van het boven- en ondergrondse water- en gasnetwerk, inclusief alle bijkomende werkzaamheden. Daarbij neem je de verantwoordelijkheid voor het kwalitatief juist en veilig uitvoeren van de werkzaamheden. Als Ploegleider ben je verantwoordelijk voor de leiding op de werkplek, tevens zorg je voor juiste meldingen en terugkoppelingen naar de Uitvoerder.

Je profiel

Je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding 'Monteur gas-, water-, en warmtedistributie', 'Vakman Buisleiding' of een gelijkwaardige opleiding. Je hebt aantoonbare relevante ervaring als fitter in projecten in gas, warmte en/of water. Daarnaast beschik je over relevante aanvullende opleidingen (VEWA/VIAG, VCA).

Tot je persoonlijke eigenschappen reken je jouw proactieve instelling, gedrevenheid, enthousiasme, doorzettingsvermogen en oplossingsgerichte instelling. Je bent de teamplayer die niet bang is verantwoordelijkheid te nemen. Tevens ben je in staat om je collega's te enthousiasmeren en doelgericht aan te sturen.

Over MVOI

MVOI is een professioneel zakenpartner in de infrasector voor de Nederlandse markt. Wij zorgen voor de aanleg of aanpassing van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur en geven advies. Hierin richten wij ons op de leidingbouw in Nederland. Wij verzorgen met name de installatie van transport- en distributieleidingen voor gas, water, warmte en elektrotechniek.

Wij zijn gericht op duurzame relaties met onze klanten en onze medewerkers. Door een klantvriendelijke en transparante cultuur zorgen wij voor een prettige samenwerking, zowel extern als intern. Wij stimuleren onze medewerkers tot creativiteit en innovatie en bieden hen de mogelijkheid om eigen individuele doelstellingen te realiseren.

Ons aanbod

Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en kunt jezelf ontwikkelen in een professionele en informele sfeer.


MVOI

Functie:1e monteur gas/ water
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van Mourik via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. (1e) Monteur Gas/ Water Van Mourik 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures