Vacature Accountmanager Familieberichten

Accountmanager Familieberichten in Zeeland

DPG Media

English en

DPG Media

 • vacatures.dpgmedia.nl

DPG Media

Accountmanager Familieberichten regio Zeeland/Brabant

Functieomschrijving

Nijmegen - ben jij die commerciële en klantgerichte topper die wil werken voor het grootste mediahuis van Nederland? Heb jij ervaring met verkoop, het opbouwen van duurzame relaties en ben je toe aan de volgende stap? Dan kan deze functie als Accountmanager Familieberichten regio Zeeland/Brabant bij DPG Media een mooie kans voor jou zijn!
Wat ga je doen
Als Accountmanager help je uitvaartverzorgers en ondernemingen uit de branche om hun zichtbaarheid op de markt te vergroten en hun commerciële doelstellingen te realiseren. Dit doe je door samen met hen te kijken wat hun specifieke doelstellingen zijn en hoe dit op de meest effectieve en efficiënte manier te bereiken. Concreet:

 • Je werkt dagelijks met klanten uit je eigen klantpakket. Dit zijn zowel bestaande klanten als potentiële klanten
 • Je pleegt acquisitie, voert onderhandelingen, brengt offertes uit, sluit deals en begeleidt de klant van a tot z bij de inzet van marketingactiviteiten bij DPG Media.
 • Je luistert naar de wensen van de klant en speelt daarop in door op maat gemaakte voorstellen.

Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het voeren van gesprekken over de mogelijkheden rondom rouwberichten. Je informeert de uitvaartverzorgers over online en offline mogelijkheden en houdt ze ook op de hoogte over de ontwikkelingen in de markt
Wie zijn wij
Je werkt samen in een team van twee accountmanagers en twee account consulatants. Elke maandagochtend heb je een uitgebreid teamoverleg waarin je wordt geïnformeerd en geïnspireerd. Onderling sparren, bespreken waar je tegenaan loopt en het vieren van successen is een belangrijk onderdeel van deze meetings. Elke woensdagochtend starten wij ook op ons kantoor in Nijmegen waar wij gezamelijk onze afspraken plannen. Een team waar veel gelachen wordt en minstens zo hard gewerkt. Daarnaast is er veel vrijheid om je dagen zo in te delen zoals jij dat prettig vindt. Als accountmanager werk je met een palet aan prachtige nieuws- en mediamerken. DPG Media is dan ook het grootste mediahuis van Nederland, zowel in bereik als aantal merken. Met deze merken worden dagelijks miljoenen mensen bereikt.
De ideale kandidaat
Jij krijgt energie van het binnenhalen van nieuwe deals en je vindt het een kado om te werken voor de beste nieuwswebsite van Nederland. Je bent een energieke persoonlijkheid die overal kansen ziet en niet bang is ze te pakken. Je vindt het leuk om bij nieuwe klanten deuren te openen en je kunt verkopen.
Verder neem je mee:

 • Ervaring in de rol van accountmanager is een must.
 • Hbo werk -en denkniveau.
 • Je kunt goed samenwerken en verbindingen leggen met collega's.
 • Een enorme dosis doorzettingsvermogen en positieve energie.
 • Affiniteit met print en digitale media.
 • Klantgerichtheid in denken en doen en een uitstekende netwerker.

Als hét grootste mediabedrijf van Nederland staan we open voor ieder talent in de maatschappij. Wij roepen kandidaten met een diverse achtergrond, in de breedste zin van het woord, dan ook op om te solliciteren op deze functie. Juist door de verschillen tussen collega's ontstaan verrassende inzichten en innovatieve oplossingen. En dat past dan weer heel erg goed bij ons als organisatie. We zijn benieuwd wie jij bent en welke kwaliteiten en ervaring jij meebrengt.
Wij bieden:

 • Salaris, passend bij jouw ervaring.
 • Een 36-urige werkweek.
 • Interessante bonusregeling.
 • Laptop, telefoon en auto van de zaak.
 • Keuzebudget van 12% (waarvan 8% vakantiegeld).
 • Jaarlijkse winstregeling (o.b.v. resultaat van de organisatie)Ontwikkelingsmogelijkheden d.m.v. opleidingen en trainingen.
 • De mogelijkheid te kiezen voor jouw eigen feestdagen.

Heb je direct zin om aan de slag te gaan? Solliciteer dan direct!
Zit je bij de eerste selectie, dan zullen we telefonisch contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.
Bij DPG Media werken we voor meer dan 90 sterke nieuwsmerken, magazines, televisieprogramma's, radiostations en online services zoals Qmusic, NU.nl, Tweakers, Libelle, VTM en meer.

Functie:accountmanager familieberichten
Startdatum:19-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met DPG Media via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Accountmanager Familieberichten DPG Media 19-02-2024

Bekijk ook andere vacatures