Vacature Accountmanager Verkoop

Accountmanager Verkoop in Goes

Accountmanager Verkoop ?

Een toffe functie bij een groeiend bedrijf. Dat zie jij wel zitten toch? Hier kom je terecht in een gezellig team, met een leuke werkgever. Word je hier enthousiast van? Mooi, wij houden van enthousiaste mensen! Check hier verderop hoe je dag eruit ziet bij ons en wat we van je vragen.

Hoe ziet jouw dag eruit als accountmanager bij AAproTec?

Elke dag kom jij het gezellige Goes binnengereden richting ons gave kantoorpand. Daar aangekomen om half 8 drink je eerst gezellig een bakje koffie met je collega's.

En dan begint het echte werk. Je verwerkt projecten, bestellingen en bevestigingen van onze klanten, en volgt deze natuurlijk ook op. De telefoon gaat en je staat die opdrachtgever netjes te woord. Je bent verantwoordelijk dat alle producten van AAproTec voor een mooie prijs worden ingekocht en voor een nette prijs worden verkocht. Daarnaast zorg je dat de montage van nieuwe deuren secuur voorbereid wordt. De dag gaat razendsnel!

Rond half 5 komen de monteurs weer terug naar de zaak, die ken je goed want daar heb je regelmatig contact mee. En rond 5 uur sluit jij je computer af. Op de vrijdag eindigen we de dag met een hapje en een frisdrankje. Een mooie start van je weekend!

Wat moet je kunnen als accountmanager?

Jij vindt het tof om in de techniek te werken en je hebt kennis van verschillende systemen om in te werken, dus weet je weg op de computer. Je werkt en denkt minimaal op MBO+/HBO niveau.

Maar eigenlijk vinden we het veel belangrijker dat jij bij ons past. We zoeken teamleden die houden van een uitdaging, snel kunnen schakelen, die willen rennen voor die klant én die elke dag vol energie in dienst staan van hun collega's. Je bent altijd enthousiast en knalt de dag door.

Waarom is het zo leuk om bij AAproTec te werken? Jouw toekomstige collega's vertellen het!

 • ServiceMonteur (Pedro) : "We werken als een hecht team iedere dag aan de mooiste projecten voor fantastische opdrachtgevers."
 • Salesmedewerker (Andries): ''We hebben met zijn allen hetzelfde doel voor ogen, de goede sfeer en collegialiteit maken het werken leuk''
 • Montagemonteur (Rik): ''Dagelijks gevarieerd werk in combinatie met veel vrijheid. Geen dag is hetzelfde bij AAproTec!'''
 • Planner (Tim): ''Het is elke dag weer een verrassing hoe mijn dag eruit gaat zien. Met de expertise van de monteurs zoeken we naar de beste oplossing voor de klant. Samen de schouders eronder!

Klinkt goed toch?

Stuur dan gerust een appje. Bellen kan natuurlijk ook! Wil je meer weten over AAproTec? Check dan AAproTec.nl.

 • +31 (0) 113 202 049
 • Stuur een App'je

Locatie Barendrecht

 • Ebweg 63
 • 2991 LS Barendrecht
 • Stuur een App'je

Locatie Aalsmeer

 • Zuid-Afrikaweg 16C
 • 1432 DA Aalsmeer
 • Stuur een App'je

Locatie Zaltbommel (in voorbereiding)

Zaltbommel +31 (0) 85 800 20 50

Functie:accountmanager verkoop
Startdatum:19-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AAproTec via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures goes
 2. Accountmanager Verkoop AAproTec 19-04-2024

Bekijk ook andere vacatures