Vacature Administratief medewerker

Administratief medewerker in Goes

Heb jij administratieve ervaring en ben je per direct beschikbaar? We zijn op zoek naar een enthousiast administratief medewerker om het team tijdelijk te versterken. Als jij houdt van een dynamische werkomgeving en administratieve uitdagingen niet uit de weg gaat, dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

Wat bieden wij jou
  • Bruto uurloon tussen de € 12,- en € 14,32
  • Tijdelijke functie (2 maanden) kans op verlenging
  • Werklocatie is Goes
  • Projectadministratie en andere taken
  • Parttime functie van 24 uur
Wie ben jij

Wij zoeken iemand met ervaring in administratieve taken, bij voorkeur met kennis van Exact. Als administratief medewerker ben je accuraat, proactief en heb je een scherp oog voor detail. We verwachten dat je zelfstandig kunt werken en een positieve bijdrage levert aan ons team. Heb jij ervaring met projectadministratie? Dat is heel fijn in deze functie! Je bent namelijk verantwoordelijk voor de controle van inkoopfacturen en het beheren van de mail- en postverwerking.

Wat ga je doen

In deze tijdelijke rol ben je verantwoordelijk voor de mail- en postverwerking, controle van inkoopfacturen, en het inboeken van deze facturen. Later kan het opmaken van verkoopfacturen ook tot je takenpakket behoren. Jouw bijdrage is van cruciaal belang in het kader van de projectadministratie binnen het adviesbureau. Ze bieden je de kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en deel uit te maken van een team van ervaren professionals.

Waar ga je werken

Het bedrijf is een inspirerende werkplek waar ze samenwerken aan innovatieve oplossingen voor bodem-, milieu- en asbestprojecten. Het team van ervaren medewerkers staan bekend om hun oplossingsgerichte aanpak. Bij dit bedrijf krijg je niet alleen de kans om je carrière een boost te geven, maar ook om bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Sollicitatie

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij de persoon die wij zoeken? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt solliciteren via de sollicitatiebutton. Als je vragen hebt, kun je ons bellen op 0113-223220 of mailen naar christine.hollaers@tempo-team.nl of demi.branderhorst@tempo-team.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Administratief medewerker
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via christine.hollaers@tempo-team.nl of 0113-223220 / 06-12774650. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Administratief medewerker Tempo-Team 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures