Vacature Administratieve Zorgondersteuner (studentenbaan) Goes/Vlissingen

Administratieve Zorgondersteuner (studentenbaan) Goes/Vlissingen in Goes

Uren: 16 – 36 uur per week (flexibel)
Werkdagen: maandag t/m vrijdag tussen 08:30-17:00 uur.

Over ons:
Zorgen voor de zorg. Spreekt jou dat aan? Ons ook! Om die reden zetten wij van ZeelandCare ons al jarenlang in voor onze cliënten. Wij bieden met een enthousiast team medewerkers ondersteuning bij cliënten thuis die geheel of gedeeltelijk het huishouden niet meer kunnen doen.

Over jou:
Voor de functie van Administratieve Zorgondersteuner zijn wij op zoek naar een zorg student die graag praktijk kennis zou willen opdoen op het gebied van administratie in combinatie met coördinatie en organisatie van zorg voor kwetsbare cliënten.
De werkzaamheden die je doet als Administratieve Zorgondersteuner zijn ondersteunend van aard. Qua werkzaamheden moet je bijvoorbeeld denken aan: het beantwoorden en verwerken van inkomende mail, telefoon opnemen en doorzetten van kwetsbare cliënten en verwijzers, het plannen- en bemiddelen van onze zorgverleners aan kwetsbare cliënten, rekening houdend met de behoeften en doelen van kwetsbare cliënten en andere veel voorkomende administratieve werkzaamheden. Hierbij word je begeleid door 1 van onze collega’s zodat jij je werk goed kan uitvoeren. Voor deze functie zien wij graag een student met een zorg gerelateerde opleiding omdat je bij deze functie veel in contact zal staan met onze cliënten.

Bij ZeelandCare ben je vrij om zelf het aantal uur te bepalen dat je graag zou willen werken. Dit kan al vanaf 16 uur per week waarbij je in overleg jouw eigen werktijden kan bepalen. Extra inzetbaarheid tijdens de vakantie is bespreekbaar.

Wat kan je van ons verwachten?
- Flexibel in te delen werktijden en werkdagen;
- Je kan op korte termijn beginnen;
- Werken met gezellige collega’s op een mooie locatie in Goes of Vlissingen
- Extra uren tijdens vakanties zijn in overleg mogelijk;
- Salaris vanaf 15,00 euro p/u, afhankelijk van jouw opleiding & ervaring.

Wat verwachten we van jou?
- Je bent bezig met een zorg gerelateerde opleiding;
- Je bent representatief en klantvriendelijk;
- Je bent punctueel en zorgt voor een geordende administratie;
- Je bent leergierig en doet graag meer praktijk ervaring op;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord- en geschrift;
- Je bent bekend met de Office pakketten zoals Word en Excel.

Voel je je aangesproken door deze vacature en ben je per direct beschikbaar? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar ons toe, of vraag meer informatie bij de manager klantenrelaties Wim Vernooij, via 0614038912.



Functie:Administratieve ondersteuner
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZeelandCare Bemiddeling B.V. via wvernooij@zeelandcare.nl of 31640837573. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Administratieve Zorgondersteuner (studentenbaan) Goes/Vlissingen ZeelandCare Bemiddeling B.V. 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures