Vacature Adviseur - Acquisiteur Elektrotechniek

Adviseur - Acquisiteur Elektrotechniek in Goes

Masters in Engineering

Adviseur - Acquisiteur Elektrotechniek

Over ons

Bij Delmeco Projecten zijn we gepassioneerd door techniek.

We zijn specialisten in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering, en we hebben een sterke focus op het vervullen van de wensen van onze klanten.


Of het nu gaat om het bouwen, installeren, en implementeren van machines en installaties, het vervaardigen van besturingspanelen, of het bieden van 24/7 onderhoud en service, bij Delmeco staat klanttevredenheid voorop.

Onze technologische oplossingen zijn duurzaam, veilig en efficiënt, en we zijn trots op de innovatieve projecten waaraan we werken.


Bij Delmeco Projecten werk je samen met gedreven collega's in multidisciplinaire teams waarin alle kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering bij elkaar komt. We werken nauw samen met Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau. Wat zij ontwerpen, kunnen wij bouwen en installeren. Zo leveren we altijd honderd procent maatwerk.


We bieden je niet alleen ruimte en verantwoordelijkheid, maar ook volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We werken in diverse sectoren, waaronder de nucleaire industrie, petrochemie, en procesindustrie.


Als Technisch adviseur Elektrotechniek ben jij de probleemoplosser voor onze klanten en de drijvende kracht achter hun vooruitgang. Je werkt binnen Delmeco zowel voor Delmeco projecten als voor Delmeco Raadgevend Ingenieurs Bureau.

Je bent niet alleen een technisch expert, maar ook een gewaardeerde sparringpartner voor zowel onze klanten als collega's. Dagelijks werk je aan het verstevigen van klantrelaties, begrijp je hun behoeften en vertaal je die naar op maat gemaakte, innovatieve oplossingen.

Je blijft constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt en zorgt ervoor dat onze klanten altijd een stap voor blijven.

Over jou

We bieden niet alleen de kans om aan innovatieve projecten te werken, maar bieden ook ruimte voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Je bent een belangrijke schakel binnen onze open samenwerkingsgerichte cultuur en wordt gezien als een waardevolle partner door het management.

  • Je ademt techniek en hebt passie voor het vinden van oplossingen.
  • Communiceren is jouw kracht, en je weet dat echt luisteren essentieel is voor succesvol advies.
  • Je hebt een neus voor kansen en de vaardigheid om ze om te zetten in concrete acties.
  • Empathie, toegankelijkheid en enthousiasme typeren jou als persoon.
  • Zowel klantrelaties onderhouden als diepgaande elektrotechnische kennis zijn jouw specialiteiten.
  • Je zet de klant altijd op de eerste plaats en streeft naar hun tevredenheid.

Wat wij zoeken

Een daadkrachtige adviseur met een HBO+ niveau in Elektrotechniek en ruime ervaring binnen de industriële elektrotechniek.

Wat wij bieden

Bij Delmeco Projecten bieden we jou een uitdagende rol in een dynamische organisatie. Hier krijg je de kans om aan de meest innovatieve projecten te werken en je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. We geloven in jouw technische expertise en zelfstandigheid.


Delmeco Projecten

Marquesweg 4
4462 HD Goes, The NetherlandsFunctie:adviseur acquisiteur elektrotechniek
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delmeco Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Adviseur – Acquisiteur Elektrotechniek Delmeco Group 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures