Vacature Allround Beveiliger

Allround Beveiliger in Zeeland

H&H Security B.V. groeit snel en is op zoek naar gemotiveerde (ZZP) beveiligers in de regio Zeeland voor onderandere Mobiele surveilance en streng bewaakte objecten.

  • Regio: Zeeland
  • Dienstverband: FULL_TIME

  • Vakgebied: Allround Beveiliging
  • Salaris: Bovengemiddeld

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Dit zijn gerenommeerde bedrijven in o.a. de Zorg en het Onderwijs, de Voedselindustrie, Bouw- en Aannemingsbedrijven, Warehouse en Logistiek en Gemeentelijke- en Landelijke Overheid. De werkzaamheden zijn heel divers en alle facetten van beveiliging komen ruimschoots aan bod.

Wie ben jij?

- Een diploma MBO Beveiliger niveau 2, aangevuld met een geldig BHV + EHBO-certificaat (of in staat zijn deze te halen); - Enige jaren ervaring in de particuliere beveiliging is een pré; - Een professionele, actieve en gemotiveerde houding; - Flexibiliteit, je bent bereid onregelmatige diensten te draaien; - Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en je bent communicatief sterk; - Rijbewijs B en een eigen auto/ eigen vervoer;

Wie zijn wij?

H&H Security B.V. en H&H Service B.V. bestaan sinds 2010 en groeien snel. H&H Security zich concentreert zich op de beveiligingsmarkt en H&H Service is gericht op service en hospitality. Ons kantoor is gevestigd in Tilburg, wij werken in heel Nederland. H&H is de specialist van Nederland op het gebied van beveiliging en biedt een grote diversiteit van servicemogelijkheden aan, afhankelijk van de klantwens en de eisen op de locatie. Hierin richten wij ons naast een flexibele aanpak en kostenefficiency met name op kwaliteit. Onze zeer gevarieerde opdrachtgevers zijn gerenommeerde bedrijven. Van de Voedselindustrie tot de Zorg, en van de Gemeentelijke tot de Landelijke Overheid.

Wat bieden wij?

- Leuke afwisselende opdrachten in diverse branches. - Een mooi tarief en een tijdige betaling van je wekelijkse factuur. - Een groeiend beveiligingsbedrijf als opdrachtgever, waar een informele en collegiale sfeer heerst, wij hanteren korte lijnen.Functie:beveiliger
Startdatum:28-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met H&H Security via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Allround Beveiliger H&H Security 28-02-2024

Bekijk ook andere vacatures