Vacature Allround Medewerker

Allround Medewerker in Goes

Antistatische kleding

Ken je het 'knetter-effect' als je bij droog weer een trui over je hoofd uittrekt? Geknetter en kleine volkjes alom door de ontlading van statische elektriciteit. Door 'het schuren' van kleding wordt statische elektriciteit opgewekt en dit kan in werk-omgevingen levensgevaarlijk zijn. Bij antistatische kleding van PWG is opwekking van elektriciteit of statische lading uitgesloten.
  • Brandwerend en vlamvertragend

   Afhankelijk van de werkzaamheden en de risico's waaraan werknemers blootgesteld worden, biedt PWG Veiligheidskleding de juiste kleding. In de brandwerende kleding van PWG gaan uw mensen goed beschermd aan het werk conform de geldenden eisen en de normen. Ontdek hier wat PWG voor u kan betekenen.
  • PWG kent de Brandweer

   Brandweerprofessionals moeten risico's nemen en weten hoe daar mee om te gaan. Deze vakmensen verdienen kwalitatief hoogwaardige brandweerkleding: de brandweerkleding van PWG bijvoorbeeld. Lees en ontdek alles over de meerwaarde van onze brandweerkleding.
  • Veiligheidskleding conform ENISO20471

   Hoge zichtbaarheidskleding zorgt overdag (fluorescerende kleuren) én 's nachts (reflectiestrepen) voor extra zichtbaarheid. Zo creëren wij - conform de norm - optimale zichtbaarheid. Daarnaast ontwikkelen en produceren wij veiligheidskleding die het werk- en draagcomfort verhogen.
  • Specialistenkleding

   Denk bij specialistenkleding aan defensie-gerelateerde diensten, bijzondere industrieën of projecten. Doordat wij zelf bedrijfs- en veiligheidskleding ontwikkelen en produceren zijn wij ook bij uitstek geschikt voor en ingericht op het ontwikkelen, produceren en servicen van operationele, veiligheids-, werk- of projectkleding.
  • Maximale bescherming, minimaal gewicht

   PWG Vlamboogkleding biedt bescherming tot 47 cal. PWG blijft samen met partners, zoals DuPont®, werken aan verbetering en innovaties. Lees en ervaar hoe PWG meerwaarde biedt.
  • Waar gewerkt wordt, vallen spaanders

   Alle werkkleding van PWG Veiligheidskleding is gecertificeerd volgens de laatste CE-normeringen. Daarbij vermelden wij met trots dat de certificerings-trajecten volledig intern door onze eigen kwaliteitsafdeling worden uitgevoerd. Ontdek de meerwaarde van professionele werkkleding en kies voor veiligheid.
  • Veilige, warm en droog werken: ook in de winter

   De know how en laboratoria van onze partners DuPont®, 3M en Goretex® staan ter beschikking van onze ontwerpers. Onder andere via deze kennis, de testuitslagen en - ervaringsrapportages produceren wij steeds veiligere, doorwerkkleding die gecertificeerd is conform de CE-normeringen.
  • Van top tot teen goed beschermd met PWG en Steitz Secura

   PWG Veiligheidskleding en Steitz Secura Veiligheidschoenen zorgen er samen voor dat mensen van top tot teen goed beschermd hun werk kunnen doen. Ontdek alles over de meerwaarde van onze kwaliteitsproducten.
  • Verzorgde kleding bevordert de professionaliteit en de uitstraling

   Naast hoogwaardige veiligheidskleding levert PWG ook aanvullende kledingstukken zoals polo's, shirts en jeans waarmee u het werkkleding- en of veiligheidskledingpakket compleet kunt maken. Lees meer over de meerwaarde van onze kleding.

Vacature Allround Medewerker (uren in overleg)

PWG Veiligheidskleding is fabrikant van veiligheidskleding zoals brandweer- en brandvertragende kleding. Het familiebedrijf is opgericht in 1910 en het wordt gerund door broer en zus, de tweede generatie. PWG Veiligheidskleding telt 25 medewerkers.
Op het gebied van veiligheidskleding (waaronder brandweerkleding) is PWG marktleider in Nederland. In nauwe samenwerking met haar klanten en partners zoals Dupont® en Goretex® wordt kleding in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. En dat maakt PWG uniek! Kijk voor meer informatie op www.pwg.nl

Ter ondersteuning van het volledige team, zijn wij op zoek naar een klantgerichte en initiatiefrijke

Allround Medewerker (uren in overleg)

Vind je het leuk om verschillende dingen te doen, of weet je nog niet wat je moet kiezen?

De functie:

In deze nieuwe functie is geen dag hetzelfde. De ene dag werk je mee in de productie en bedruk je kleding. De volgende dag zet je bestellingen klaar in het magazijn of breng je veiligheidskleding naar de klant ergens in het land. En wat dacht je van het opmeten van brandweermedewerkers van een regionale veiligheidsregio voor hun nieuwe pakken?

Ben jij:

· Enthousiast

· Nuchter en leergierig

· Goed in communiceren en overleggen

· Woonachtig in Goes of omgeving?

Heb jij:

· Rijbewijs B

· Kennis van en ervaring met MS Office

· Goede planningsvaardigheden

· Een flexibele werkinstelling

· Humor en steek je graag de handen uit de mouwen?

Wij bieden:

· Een afwisselende functie binnen een enthousiast en gedreven team.

· Goed salaris en doorgroeimogelijkheden.

Spreekt de functie je aan en ben jij een echte 'problem solver'? Mail dan je motivatie met curriculum vitae naar Voor meer informatie kun je contact opnemen met op telefoonnummer .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

2023-10-05T15:05:47+02:00


Algemene gegevensFunctie:medewerker
Startdatum:07-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PWG Veiligheidskleding via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Allround Medewerker PWG Veiligheidskleding 07-10-2023

Bekijk ook andere vacatures