Vacature Ambulant Schoonmaak Medewerker

Ambulant Schoonmaak Medewerker in Goes

Ambulant Schoonmaak medewerker

Als Ambulant Schoonmaak medewerker ben je dagelijks verantwoordelijk voor de schoonmaak van diverse objecten in omgeving Goes. We zijn opzoek naar een medewerker die 5 dagen per week flexibel inzetbaar is. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 21.00 uur. Dit is een functie voor 32 uur per week. Verder werk je zelfstandig en op locatie zijn er voldoende collega's aanwezig voor vragen en natuurlijk gezelligheid. Reageer snel op deze vacature.

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk?

Naam E-mail

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Ambulant Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen.

Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak is gewenst; Je hebt een dienstverlenende houding en gastvrije instelling; Een flexibele instelling; Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je ziet werk liggen; Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat hebben wij te bieden?

Een uurloon tussen de €13,19 - €15,09 per uur, afhankelijk van je kennis en ervaring; Gegarandeerd 8,5% cao loonsverhoging in het komende jaar; Een werkbus van de zaak, gevuld met alles wat je nodig hebt; Zekerheid met een contract van 7 maanden en bij goed functioneren wordt dit verlengd; 26 vakantiedagen, een extra vrije dag op je verjaardag en 8% vakantiegeld; Eindejaarsuitkering van 5%, als je langer dan 6 maanden bij ons werkt; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; De nieuwste materialen en middelen in de professionele schoonmaak; Een goede pensioenregeling; Korting op verschillende zorgverzekeringen.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met , .
Solliciteren kan tot en met woensdag 6 december 2023

Bij Asito werken we elke dag aan een betere leefomgeving.

Functie:ambulant medewerker schoonmaak
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Asito via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Ambulant Schoonmaak Medewerker Asito 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures