Vacature Anios

Anios in Goes

Anios Plastische Chirurgie

Goes

Anios Plastische Chirurgie

Beschrijving

Anios Plastische Chirurgie
Ben je net klaar met de opleiding Geneeskunde en is plastische chirurgie één van jouw interesses? Doe dan alvast ervaring op ANIOS plastische chirurgie. Je hebt dan nog niet alle verantwoordelijkheden van een gediplomeerd plastisch chirurg, maar je maakt al wel van alles mee binnen dit medisch specialisme. Zo weet je of plastische chirurgie ook echt bij jou past. Dit is je kans bij Adrz!
Zet de patiënt centraal als ANIOS plastische chirurgie
Daar draag jij aan bij door onder supervisie van de plastisch chirurg tijdens operaties of andere ingrepen te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld bij een reconstructieve operatie na een ongeluk. Met jou als enthousiaste, sociale en betrouwbare ANIOS plastische chirurgie blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij het:
• Uitvoeren van de spreekuren op de poli.
• Opstellen van behandelplannen gezamenlijk met de plastisch chirurg.
• Verlenen van medische zorg en verstrekken van informatie aan patiënten voor en na operaties.
• Leveren van een bijdrage aan het verstrekken en inwinnen van informatie bij andere specialisten en disciplines.
• Bijdragen aan de professionalisering van het verpleegkundige team op medisch technische inhoud.
Sta midden in de maatschappij bij Adrz
De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.
De vakgroep plastische chirurgie bestaat uit 5 plastisch chirurgen met diverse aandachtsgebieden, zoals borstchirurgie, aangezichtschirurgie en hand - en polschirurgie. Zij worden ondersteund door een Physician Assistant, diverse polimedewerkers en een maatschapsmanager.
Onmisbaar in de zorg
Betrouwbaar, gastvrij en georganiseerd en bevlogen. Daar kan jij je helemaal in vinden als ANIOS plastische chirurgie. Helemaal wanneer je veel contact hebt met allerlei patiënten en vakcollega's en hierbij de nieuwste zorgontwikkelingen gelijk in de praktijk toepast. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als een echte doorzetter met goede analytische vaardigheden en oordeelsvermogen. Daarnaast heb je:
• Een BIG-registratie als ANIOS
• Aantoonbare interesse in het specialisme plastische chirurgie
• Bij voorkeur ervaring binnen het vakgebied en met name binnen hand- en polschirurgie.
• Wij verwachten dat je in deze periode huisvesting in de provincie Zeeland hebt.
Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd
Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als ANIOS plastische chirurgie bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:
• een bruto maandsalaris tussen € 4.244,- en € 6.396,- (FWG 65) op basis van een 36-urige werkweek.
• een jaarcontract voor de periode januari t/m december 2024 voor 36 uur per week.
• 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis.
• een eindejaarsuitkering van 8,33%.
• Aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
• de mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
• collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ of IZZ.
• allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie.
Werken in de zorg komt steeds dichterbij
Bij Adrz maken we zorg toegankelijk. En daar draag jij als ANIOS plastische chirurgie aan bij. Solliciteer dus zeker vóór 2 december. En daarna? Dan:
• ontvang je na de sluitingsdatum zo snel mogelijk een reactie van ons.
• volgt een online kennismakingsgesprek op woensdag 6 of 13 december in de avond met een vertegenwoordiging vanuit de plastisch chirurgen en , .
• daarna nodigen wij je uit om een dag mee te lopen.
• tot slot, ontvang je een voorstel met de arbeidsvoorwaarden.
Laat het Erfan Askarizadeh, plastisch chirurg ) of ), weten. Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team.

We zijn een match! Omdat je binnenkort bij ons aan de slag gaat, bespreken we samen de arbeidsvoorwaarden en leggen deze vast in een arbeidsovereenkomst.

Geïnteresseerd?

Goes

Functie:anios
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4244 – 6396
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Anios Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures