Vacature Assistent Controller

Assistent Controller in Goes

U kunt altijd een open sollicitatie voorzien van uw CV aan ons mailen via

Wil jij jouw financiële expertise naar een hoger niveau tillen en een betekenisvolle rol spelen bij een dynamische organisatie? Ben jij gedreven, nauwkeurig en proactief?
Dan is deze functie als Assistent Controller jou op het lijf geschreven!

Assistent Controller

Wat ga je doen?

 • Voeren van de volledige financiële administratie van enkele van onze participaties;
 • Opstellen van financiële rapportages en kpi-rapportages (periodiek en ad-hoc). Denk hierbij aan rapportages/analyses waarmee zowel operationele, tactische als strategische beslissingen gemaakt kunnen worden. Ook ben je het eerste aanspreekpunt voor de participaties waar jij voor werkt;
 • Assisteren bij het opmaken van de budgetten en jaarrekeningen;
 • Opmaken van btw-aangiftes.

Daarnaast krijg je volop de ruimte (met onze ondersteuning) om zelf projecten op te pakken of extra werkzaamheden toe te voegen.

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een Hbo-diploma bedrijfseconomie, finance & control of accountancy (harde eis);
 • HBO starter wordt uitgenodigd om te solliciteren
 • Stage- en / of werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Excel;
 • Gedreven, nauwkeurig, communicatief vaardig, samenwerkend en ondernemend.

Wij zijn wij?

Het familiebedrijf Jonghoud is in 1975 gestart als apotheek, maar inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming met een focus op participaties in de gezondheidzorg, vastgoed, farma en biotech industrie. Binnen het familiebedrijf zijn we continu op zoek naar innovatieve of complementaire mogelijkheden voor onze bedrijven en participaties. Op ons hoofdkantoor bestaat ons multidisciplinaire team uit eigenaar/directeur, directeur business support, bedrijfsjurist, finance manager, controllers, assistent controllers en adviseur HRM. Samen zorgen wij voor onze bedrijven/participaties en geven waar nodig ondersteuning voor de bedrijfsvoering. Door de verschillende specialismen kunnen wij de ondernemer zowel operationeel, tactisch als strategisch ondersteunen waardoor deze zich volledig kan richten op de day-to-day business.

Wat bieden wij?

We zitten in het centrum van Goes, in een mooi historisch pand, makkelijk te bereiken met fiets, auto of de trein. Je komt te werken in een leuk, jong team dat goed op elkaar is ingespeeld. We hebben lekkere koffie, goed ingerichte werkplekken, goed salaris, goed werk, reiskostenvergoeding, vakantiedagen, ontwikkelmogelijkheden op het werk en de mogelijkheid om een opleiding te volgen en de vrijheid en ruimte om je werk zelf in te richten. Daarnaast houden we van korte lijnen, snelle beslissingen en niet vergaderen om te vergaderen.

Nieuwsgierig geworden?

Stuur een berichtje met je CV naar .

Vragen?

Neem contact op met Goud op of stuur een whatsappje.Functie:assistent controller
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jonghoud via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Assistent Controller Jonghoud 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures