Vacature Basis Psycholoog Kind en Jeugd Ambulant

Basis Psycholoog Kind en Jeugd Ambulant in Goes

Basis psycholoog kind en jeugd ambulant

 • Contactpersoon Sebastiën Koridon
 • Einddatum 31-12-2023
 • Locatie Goes
 • Uren 32 uur

Als basis psycholoog bij Emergis kind & jeugd heb je een eigen caseload die je samen met collega's multidisciplinair benadert. Je werkt samen met de Regiebehandelaar, GZ psychologen, Psychiater, vak therapeuten, psycho motorisch therapeuten, systeemtherapeuten en groepsleiding om de behandeling van de cliënt optimaal te laten verlopen. Je kijkt hierbij niet alleen naar de cliënt zelf maar bent je ook bewust van het sociale netwerk en betrekt hen zoveel mogelijk bij de behandeling.

Wij werken vanuit de gezamenlijk gedragen visie op Positieve Gezondheid.

Wat ga je doen

Als basis psycholoog houdt je je bezig met de gesprekken en behandelingen van de cliënten in je caseload. Dit gebeurd in overleg met de Regiebehandelaar. Daarnaast zijn je taken gevarieerd en veelomvattend:

 • Je neemt deel aan het MDO en voert de ZAG gesprekken:
 • Je stelt behandelplannen op, evalueert deze tijdig en past aan indien nodig:
 • Je onderhoudt de contacten met de gezagdragers, school, sociaal netwerk en andere betrokkenen op de behandeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen:
 • Je verricht onderzoeken in het kader van diagnostiek.

Emergis kind en jeugd richt zich op de Specialistische GGZ. Kinderen en jeugdigen met complexe problematiek, vaak op meerdere leefgebieden kunnen bij ons terecht voor diagnostiek en ambulante behandeling.

Ook worden er Dag en Deeltijd behandeling geboden, waarin wij de kinderen en jeugdigen behandeling bieden in combinatie met aangepast onderwijs bij Odyzee, de orthopedagogische school die naast ons gebouw staat.

De crisisdienst voor kinderen en jeugdigen wordt vorm gegeven door ons IHT (Intensive Home Treatment) team en, mocht opname onvermijdelijk zijn, kennen wij klinische HIC capaciteit.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als basispsycholoog bij Emergis kind & jeugd maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in schaal FWG 60. Het salaris begint met € 3.471,- en eindigt op € 5.230,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Per 1 januari 2024 worden deze bedragen met 2% verhoogd.
 • Een vast contract voor 24 tot 36 uur per week (uren in overleg).
 • De functie valt onder de cao GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve zorgverzekering.
Hier herken jij jezelf in

Je bent een gedreven professional die graag samenwerkt in een multidisciplinair team. De kinderen en jeugdigen met complexe problematiek vinden in jou een betrokken behandelaar die zich richt op het bieden van passende zorg en behandeling. Daarnaast herken jij jezelf in dit profiel:

 • Je bent leergierig en bereid om te reflecteren over jezelf en teamleden.
 • Je bent enthousiast en motiverend.
 • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel.
 • Je bent niet bang om beslissingen te nemen.
 • Je bent tactisch, geduldig en durft initiatieven te nemen.
Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle inwoners in Zeeland?
Dat kan! Solliciteer direct via de sollicitatiebutton of neem voor meer informatie contact op met Sebastiën Koridon (teamleider kind & jeugd a.i.) via of .Functie:basis psycholoog kind & jeugd
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:3471 – 3471
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Basis Psycholoog Kind en Jeugd Ambulant Emergis 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures