Vacature Bedrijfsautotechnicus Mercedes-benz

Bedrijfsautotechnicus Mercedes-benz in Goes

Bedrijfsautotechnicus Mercedes-Benz Goes

 • Goes
 • Techniek & Service
 • Medior
 • MBO
 • 40 uur

Heb je vragen?

Hoi, ik ben Ruby Kuitems, Recruiter bij Louwman Group. Neem contact met mij op.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Jouw rol

Wil jij sleutelen met de nieuwste gereedschappen? Krijg jij energie van sleutelen aan oude en de meest moderne trucks en Vans? ? Dan hebben wij een hele leuke job voor jou bij Louwman Mercedes-Benz Goes!

Wat ga je doen?
Op onze vestiging in Goes kom je te werken in een hecht en stabiel team. Op basis van jouw kennis- en werkniveau krijg je uitdagende klussen die bij je passen, variërend van het stellen van diagnose tot het uitvoeren van reparatie- en/of service werkzaamheden. Met jouw vakkennis draag je bij aan de optimale en veilige mobiliteit van onze Louwman Mercedes-Benz klanten. Zij willen natuurlijk zo snel mogelijk weer de weg op! Daarnaast kun je je kennis verbreden door nauw samen te werken met je collega's.

Wie ben jij?
Net als jouw collega's wil jij dat de klant tevreden is. Je werkt snel en nauwkeurig en zorgt voor een vlotte afhandeling van de werkorders. Samen met je voorman en je collega's zorgen jullie voor een optimale planning die ook bij jouw prive leven past. Verder kun je goed samenwerken, ben je behulpzaam en word je blij van klussen klaren! Daarnaast beschik je over:

 • een afgeronde MBO opleiding bedrijfsautotechnicus of technisch specialist of volg je deze opleiding;
 • bij voorkeur APK keurmeester of ben je bereid om een geldige APK certificering te behalen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • flexibele werktijden
 • we volgen de CAO, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie. ADV kan je opnemen in tijd of laten uitbetalen;
 • meerdere gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen auto en op het onderhoud ervan;
 • training en opleidingsmogelijkheden én mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen in je vak als vrachtwagenmonteur; tevens ook voor automonteurs die zich willen omscholen tot Truck Monteur;
 • we volgen de CAO en betalen toeslagen voor behaalde certificaten zoals APK, LPK, Tacho, Airco (koelmotoren), BHV, overwerk en de 24-uurs servicedienst.

Wil jij als Bedrijfsautotechnicus mee verder bouwen aan het succes van Louwman Mercedes-Benz in Goes? Laat dan deze kans niet lopen en reageer direct via de solliciteerknop.

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Ruby Kuitems via .

Werken bij Louwman Mercedes-Benz

Hoogstaande kwaliteit en vooruitstrevende technologie, daar gaat het om bij Louwman Mercedes-Benz.

Aangezien dit grotendeels digitaal gebeurt, ontvang jij binnen 5 werkdagen jouw contract en mogen wij jou officieel welkom heten bij Louwman!Functie:bedrijfsautotechnicus mercedes benz
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2337 – 3011
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Louwman Dealer Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Bedrijfsautotechnicus Mercedes-benz Louwman Dealer Group 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures