Vacature Begeleider B

Begeleider B in Goes

Sluitingsdatum:

Begeleider B Scheldestraat 56AB


MBO 3 Scheldestraat 56AB - Goes

Scheldestraat 56AB - Goes


Waar ga je werken?
Op de Scheldestraat 56AB in Goes wonen cliënten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking die worden begeleid en ondersteund bij de ADL, het invullen van de dag en het ondernemen van activiteiten. Bij een aantal cliënten speelt problematiek met betrekking tot ouder worden.
Het doel van de begeleiding is het bieden van nabijheid in een huislijke sfeer waarin duidelijkheid, voorspelbaarheid, veiligheid een rol speelt. Ongewenst gedrag komt natuurlijk weleens voor, maar met een individuele benadering buig jij dit op een positieve manier om. Zo weet je samen met je team jullie cliënten een veilige, gezellige en gestructureerde woonomgeving te bieden.

Sta je open voor het werken op verschillende locaties? Dan is meer uren werken zeker mogelijk!

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het ondersteuningsplan van de cliënten die bij Zuidwester wonen en/of werken. Je werkt op woonlocaties en/of op dagbestedingslocaties.

Jouw werkzaamheden:

  • Je helpt bij het onderhouden van (sociale) contacten en je zorgt voor structuur en veiligheid in een huiselijke omgeving.
  • Je bent aanspreekpunt voor zorgpartners, ouders en familieleden van de cliënten.
  • Je zorgt voor een zinvolle besteding van de dag.

Je doet dit natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega's. De sfeer is ongedwongen, we helpen elkaar en zorgen ervoor dat iedereen zich betrokken en gehoord voelt. Een manier van werken waarbij we ons verbonden voelen en samenwerken aan het welzijn van iedereen bij Zuidwester.

Jij hebt het
Als begeleider gehandicaptenzorg bied je de best mogelijke ondersteuning en zorg voor de cliënten. Ongewenst gedrag komt weleens voor en jij weet precies hoe je hier het best mee om kan gaan. Je bent daarin motiverend, duidelijk en oplossingsgericht. Bovenal ben jij lekker jezelf. Verder heb je:

  • een mbo zorgdiploma op zak (bijvoorbeeld MMZ niveau 3).
  • zeker twee jaar ervaring als begeleider in de gehandicaptenzorg.
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Zo zorgen wij voor jou
Een salaris van maximaal € 3360,00 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG-schaal 35/40, vanaf 01-06-2024, CAO gehandicaptenzorg).
Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Een eindejaarsuitkering van 8,83%.
Bedrijfsfitness, een fietsplan én personeelskorting bij verschillende bedrijven.
Ruimte om jezelf te ontwikkelen zodat je in beweging blijft voor persoonsgerichte zorg!

Maak werk van deze vacature en solliciteer!
Na je sollicitatie nemen onze Recruiters of Nathalie contact met je op en gaan zij met jou in gesprek over jouw wensen en mogelijkheden bij Zuidwester.Functie:begeleider b
Startdatum:2-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3360 – 3360
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures goes
  2. Begeleider B Zuidwester 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures