Vacature Begeleider

Begeleider in Goes

Begeleider flexpool

Wat maakt jouw werk bijzonder?
Je draagt als begeleider flexpool bij aan de ontwikkeling, het zelfvertrouwen en het geluk van kinderen die een taalontwikkelingsstoornis hebben. De kinderen (3 tot 5 jaar) hebben grote moeite met het begrijpen en/of spreken van taal. Met jouw collega's maak je het mogelijk dat het kind beter gaat praten, samen leert spelen en emoties leert uiten. Met creativiteit speel je in op de mogelijkheden en interesses van ieder kind om zo te werken aan de ontwikkeling. Samen met een logopedist en andere specialisten sta je als één team om het kind heen waarbij je elkaar uitdaagt de behandeling vanuit vernieuwende invalshoeken te benaderen.

Wat ga je doen?
Jij gaat aan de slag als invalkracht bij groepen die extra ondersteuning nodig hebben, hierbij werk je altijd werkt met een vaste collega (een pedagogisch behandelaar of een logopedist). Je begeleidt en ondersteunt de kinderen in hun communicatieve ontwikkeling, zodat kinderen zich beter kunnen uitdrukken en zich begrepen voelen. Ervaringsgericht en spelenderwijs werken jullie aan de behandeldoelen van de kinderen. Hierbij zet je verschillende communicatiemiddelen in, zoals Nederlands ondersteund met Gebaren, pictogrammen of foto's. Ook pak je ADL taken op.

Met wie werk je?
De kinderen waarmee je gaat werken zijn tussen de 3 en 5 jaar oud en hebben een taalontwikkelingsstoornis (TOS). Kentalis Zeeland heeft behandelgroepen in Goes, Terneuzen en Middelburg. Er kan sprake zijn van bijkomende problematiek op andere ontwikkelingsgebieden.

Kentalis in het kort
Als landelijke expertise organisatie is Kentalis er voor mensen die een taalontwikkelingsstoornis of communicatief meervoudige beperking hebben of die slechthorend, doof of doofblind zijn. Daarnaast kunnen zij andere beperkingen hebben. Zij kunnen bij ons terecht voor onderzoek, diagnostiek, onderwijs en zorg. Kentalis heeft scholen, zorglocaties en audiologische centra door heel Nederland.

Wij bieden jou:
Werken bij Kentalis is afwisselend, uitdagend en bijzonder.

 • Een bruto maandsalaris van €2.617,- tot €3.535,- (FWG 40) bij een volledige werkweek van 36 uur. Alle arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg;
 • Een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op onbepaalde tijd bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden;
 • Als flexpoolmedewerker/oproepkracht krijg je een contract van 2 uur per week. Het aantal daadwerkelijke uren kan afwisselen. Weekenden en schoolvakanties ben je vrij;
 • Vergoeding van tunnelkosten voor de Westerscheldetunnel als je een dienst in Terneuzen werkt;
 • 144 uur vakantieverlof en 57 uur balansuren (naar rato) wat je kunt gebruiken voor o.a. verlof of uitbetaling;
 • Extra's zoals 8,33% eindejaarsuitkering, pensioenopbouw bij PFZW en reiskostenvergoeding;
 • Een arbeidsvoorwaardenpakket dat je zelf kunt samenstellen. Kies jij voor een sportabonnement, een fiets of uitruil reiskosten?

Wie ben jij?
Je bent nieuwsgierig en neemt de tijd om de kinderen te begrijpen. Belangrijk is ook dat je jezelf goed kent en op jezelf kunt reflecteren. Daarnaast breng je mee:

 • Je hebt een relevante afgeronde hbo opleiding.
 • Je bent inzetbaar op de locaties Goes, Middelburg en Terneuzen en bent minimaal 2 dagen in de week beschikbaar voor invalwerk, het is een pré als je in ieder geval beschikbaar kunt zijn op woensdag en vrijdag tussen 8:30-13:30.
 • Je bent goed bereikbaar, een kei in schakelen en weet van aanpakken. Ook heb je een actieve, leergierige houding en vraagt actief naar feedback;

Interesse?
Ben je enthousiast over de functie en benieuwd of jij en Kentalis bij elkaar passen? Solliciteer naar de functie van begeleider flexpool in Zeeland. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Heb je vragen over deze functie? Anneleen Born maakt graag tijd voor jou en je vragen. Bel of Whatsapp naar .

Heb je vanwege een beperking ondersteuning nodig bij jouw sollicitatie, stuur een mail naar . Binnen enkele werkdagen neemt één van de recruitment collega's contact met jou op. Solliciteer ook op de gebruikelijke wijze via onderstaande sollicitatiebutton.
We vragen altijd om referenties en een Verklaring omtrent het gedrag (VOG). Dit is een vast onderdeel van de procedure.
Ben je een intermediair? Wij werven zelf of met onze vaste partners. Acquisitie stellen we niet op prijs.

Titel: Begeleider flexpool

Nummer: 1152Functie:begeleider
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kentalis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Begeleider Kentalis 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures