Vacature Begeleider Zorg / Verpleegkundige

Begeleider Zorg / Verpleegkundige in Kloetinge Gem Goes

Opleiding verpleegkunde MBO en HBO

Begeleider zorg / verpleegkundige HIC- Jeugd (hbo)

 • Contactpersoon
 • Einddatum 1-12-2023
 • Locatie Kloetinge
 • Uren 24 - 32 uur

Voor kinderen en jeugdigen met psychiatrische problematiek die in crisis raken is opname soms onvermijdelijk. Zij worden dan kortdurend opgenomen op de enige HIC-Jeugd in Zeeland bij Emergis Kind en Jeugd.

Ben jij de hbo verpleegkundige of begeleider die dan klaar staat om het kind/de jeugdige en de betrokken ouders en familieleden op te vangen en bij te staan? Dan is deze vacature wat voor jou!

Wat ga je doen

Binnen de HIC-Jeugd verzorgen wij de crisisopnames voor kinderen en jeugdigen binnen Zeeland. Wij werken vanuit de visie dat behandeling en begeleiding centraal staan en een crisis een onderbreking is van deze behandeling. De klinische interventie is er op gericht om het kind / de jeugdige controle te geven over de crisis.

Bij een klinische opname komt de afdeling HIC- jeugd in actie. In deze omgeving verleent het team zorg aan kinderen en jeugdigen met een psychiatrische stoornis en gedragsproblematiek. Kortdurende opname in een beschermde omgeving is daarbij het uitgangspunt; er wordt nauw samengewerkt met het IHT team, het ambulante team en afdeling dag- deeltijd om kinderen en jeugdigen zo snel mogelijk terug naar de thuissituatie te laten gaan met passende begeleiding en behandeling.

Een dag op HIC- Jeugd is nooit hetzelfde, ieder kind of jeugdige in crisis vraagt vanuit het team en behandelaren maatwerk. Je begeleidt de kinderen conform de afspraken uit het behandelplan en werkt hierin nauw samen met de behandelaren, familie, collega's, andere betrokken hulpverleners en school.

Emergis kind en jeugd richt zich op de Specialistische GGZ. Kinderen en jeugdigen met complexe problematiek, vaak op meerdere leefgebieden kunnen bij ons terecht voor diagnostiek en ambulante behandeling.

Ook bieden Dag en Deeltijd behandeling waarin wij de kinderen en jeugdigen behandeling bieden in combinatie met aangepast onderwijs bij Odyzee, de orthopedagogische school die naast ons gebouw staat.

De crisisdienst voor kinderen en jeugdigen wordt vorm gegeven door ons IHT (Intensive Home Treatment) team en, mocht opname onvermijdelijk zijn, kennen wij klinische HIC capaciteit.

Wat mag je van ons verwachten

Als je werkt als begeleider verpleegkundige bij Emergis kind en jeugd maak je deel uit van een organisatie met korte lijnen die gelooft in bevlogen medewerkers die voldoende ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. Wij bieden je:

 • Een functie in FWG 45. Het salaris begint met € 2.451,- en eindigt op € 3.863,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (salarisschaal per 1 januari 2024).
 • De functie valt onder de CAO GGZ. Dit betekent voor jou o.a. de volgende voordelen: eindejaarsuitkering, vakantietoeslag, balansbudget en een collectieve zorgverzekering.
 • Diverse scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden, waaronder een breed aanbod aan e-learning.
Hier herken jij jezelf in

Wij zoeken iemand die samen met ons de psychiatrische crisiszorg voor kinderen en jeugdigen in Zeeland wil bieden en door ontwikkelen. Je herkent jezelf in onderstaand profiel:

 • Je bent in het bezit van een hbo diploma Verpleegkunde of Social Work.
 • Je hebt ten minste één jaar aantoonbare ervaring in de psychiatrie.
 • Je hebt affiniteit, liefst ook ervaring, met kinderen en jeugdigen en vindt het een uitdaging om voor en met deze doelgroep te werken.
 • Je hebt een gezonde dosis humor en een flexibele werkhouding.
 • Je bent creatief en innovatief ingesteld en beschikt over relativeringsvermogen.
 • Je bent een teamspeler, weet van aanpakken, je kijkt kritisch naar je eigen leerproces en kunt reflecteren.
Werk jij mee aan onze droom?

Heb je interesse in deze vacature? En wil jij samen met ons werken aan een goede mentale gezondheid van alle kinderen en jeugdigen in Zeeland? Dat kan!

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met ( Emergis Kind en Jeugd) viaFunctie:begeleider zorg / verpleegkundig
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3863 – 3863
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Emergis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Begeleider Zorg / Verpleegkundige Emergis 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures