Vacature Belastingadviseur

Belastingadviseur in Goes

Belastingadviseur, 32-40 uur - Goes

Vacaturenummer: 2535

Introductie

Ben jij deze enthousiaste fiscalist die al een aantal jaren werkzaam is? Krijg jij energie door jouw klanten adviezen te geven? Lees deze vacature verder!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een (inter)nationaal opererend top 10 accountancy en belastingadvieskantoor met 13 vestigingen in Nederland. Je kunt bij dit kantoor terecht voor alle vormen van dienstverlening: MKB Accountancy & Advies, Audit, Fiscaal Advies, Corporate Finance, Werkgeverszaken. Dit is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. Op de kantoren werken mensen uit de regio en worden ook regionale klanten beidend. Hierdoor is het makkelijk schakelen en zijn de lijntjes kort. Verder zijn ze een ondernemende, directe, verbindende en scherpzinnige organisatie met kwaliteit als belangrijkste fundament. Om dit te kunnen waarborgen investeren ze in goede ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, maar ook in uitstekende IT infrastructuur. Naast dat er hard moet worden gewerkt, hebben ze ook aandacht voor de leuke dingen. Er worden regelmatig landelijke bijeenkomsten georganiseerd (formeel en informeel) voor alle collega's en organiseren de vestigingen zelf ook leuke informele bijeenkomsten. Denk aan sporttoernooien, borrels en spelletjesavonden.

Functie

In deze rol ben jij de expert die complexe fiscale en financiële kwesties begrijpelijk maakt voor klanten. Jouw betrokkenheid en sterk ontwikkelde inlevingsvermogen stellen je in staat om direct te begrijpen wat klanten nodig hebben. Je luistert actief, identificeert trends en vertaalt deze naar hoogwaardige dienstverlening. Je adviseert klanten op alle belastinggebieden, zodat zij zich daar geen zorgen over hoeven te maken. Van het voorbereiden van adviezen tot het uitvoeren van herstructureringstrajecten, het opstellen van complexe aangiften en het beoordelen van fiscale posities - jij staat paraat voor middelgrote familiebedrijven en internationaal opererende organisaties.

Functie-eisen

  • Je hebt een wo-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie afgerond.
  • Je hebt 1 tot 3 jaar relevante werkervaring in de fiscale advies praktijk.

Aanbod

Interesse in de vacature? Onze opdrachtgever biedt de volgende arbeidsvoorwaarden;

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.908 en € 4.846;
  • Vakantiegeld van 8 1/3 procent van je bruto jaarsalaris;
  • Flexibele (hybride) werktijden;
  • 32 vakantiedagen per jaar;
  • Doorgroeimogelijkheden;
  • Laptop & telefoon van de zaak;

Zie jij jezelf werken in dit dynamische en ambitieuze team? Solliciteer dan via de groene sollicitatiebutton om deze mooie kans niet te missen.

Deel vacature:

Dijkstra

Mede EigenaarFunctie:belastingadviseur
Startdatum:18-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:2908 – 4846
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WeCruite via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures goes
  2. Belastingadviseur WeCruite 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures