Vacature Beoordelaar Zorg WLZ

Beoordelaar Zorg WLZ in Goes

Toch is iedereen anders.

 1. Beoordelaar Zorg Wlz, werkgebied Goes, Middelburg, Vlissingen - hybride

Beoordelaar Wlz | Onderzoeker Wlz | Medewerker Dubbele Kinderbijslag

Beoordelaar Zorg Wlz, werkgebied Goes, Middelburg, Vlissingen - hybride

Beoordelaar Wlz | Onderzoeker Wlz | Medewerker Dubbele Kinderbijslag

Werken bij het CIZ

Onze belangrijkste taak is om te kijken of iemand in aanmerking komt voor zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Daarnaast onderzoeken we of iemand bij onvrijwillige zorg moet worden opgenomen. Dat doen we vanuit de Wet zorg en dwang (Wzd). Daarnaast hebben we nog enkele andere taken. Zo adviseren wij de SVB of een kind intensieve zorg nodig heeft en dubbele kinderbijslag kan krijgen. Als geen ander, weten wij dat ieder mens anders is. Daarom krijgt elke medewerker bij ons de gelegenheid om zich te ontwikkelen op een manier die bij hem past. Het CIZ is een open organisatie. Wij zijn flexibel en betrokken bij onze medewerkers.

Direct naar

Wat ga je doen?

Je werkt samen in een team met beoordelaars en onderzoekers. De belangrijkste werkzaamheden van het team bestaan uit triagewerkzaamheden , het tijdig behandelen van binnengekomen aanvragen en het nemen van een besluit hierover. Het besluit wordt gebaseerd op grond van de beschikbare (medische) informatie, eventueel telefonisch of schriftelijk verkrijgen van aanvullende informatie waar nodig. Gedurende het aanvraagtraject is er een Medisch Adviseur beschikbaar om het team daarbij te ondersteunen.

Als beoordelaar beoordeel je de binnengekomen aanvraag en je bepaalt wat nodig is om een zo goed mogelijk beeld te krijgen om een onafhankelijk en overwogen besluit te nemen. Je contacten onderhoud je telefonisch, digitaal of schriftelijk met de aanvrager en andere betrokken partijen. Je houdt de aanvrager gedurende het proces op de hoogte van de procedure en de voortgang van de aanvraag. Op het moment dat je een besluit neemt weet je deze goed te onderbouwen en voldoet deze aan de wettelijke eisen.

Samen met je team werk je aan de kwaliteit van de dossiers, het tijdig afhandelen van de dossiers en je bent in staat om op opbouwende wijze feedback te geven aan je collega's, zodat de wettelijke doelen met elkaar op een professionele wijze behaald kunnen worden. Dit vraagt een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit.

De collega's omschrijven zichzelf als:

Een enthousiaste en nuchtere groep collega's met een achtergrond in de zorg- of welzijnssector. We vinden een balans tussen doorpakken, zodat onze cliënt goed en snel geholpen is, en positieve aandacht voor elkaar belangrijk. We zorgen dat we het maximale uit elkaar halen en het werk daarmee met plezier en in goede balans kunnen uitvoeren. Daar zijn we in onze teams samen verantwoordelijk voor.

Hoe pas jij in dit team?

Je bent een ondernemende, proactieve en collegiale persoonlijkheid en haalt voldoening uit het contact met onze cliënten en het afhandelen van aanvragen. Je kunt goed omgaan met werken onder tijdsdruk en zorgt altijd voor een goede kwaliteit van afhandeling. Samen met je collega's zoek je continue naar verbeteringen om een optimaal klantproces te behouden. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden. Je bent analytisch, oplossingsgericht en je vindt het prettig om in een klein team samen te werken. De afwisseling tussen thuiswerken en op kantoor spreekt je aan.

En verder:

 • Je beschikt over hbo diploma;
 • Je beschikt over analytische vaardigheden en bent besluitvaardig;
 • Je voelt je prettig bij zowel zelfstandig- als samenwerkend in een groep die met elkaar openstaat voor individuele en groepsontwikkeling;
 • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je beschikt over tact en kunt je inleven in de situatie van de klant;
 • Je beschikt over medische kennis en/of kennis van de Wet langdurige zorg (Wlz). Bij voorkeur heb je werkervaring als verpleegkundige, social worker, fysio- of ergotherapeut.

Wat bieden we jou?

We bieden een inhoudelijke, verantwoordelijke en betekenisvolle baan. Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving voor in eerste instantie 1 jaar. We helpen en faciliteren je in jouw eigen ontwikkeling binnen je loopbaan en ambitie.

De arbeidsvoorwaarden zijn:

De arbeidsvoorwaarden zijn: Afhankelijk van opleiding en ervaring, €2.870 - €3.853 per maand (schaal 50 cao CIZ) op basis van een 36-urige werkweek.

Verder bieden we je:

 • Goede werkplekvoorziening waaronder surface/laptop en mobiele telefoon;
 • Goede werk-privé balans: flexibele werktijden en hybride werken (kantoor/thuis)
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via e-learning van Goodhabitz;
 • Ruime mogelijkheden tot ontplooiing en ontwikkeling;
 • Een Fit voor werk budget van € 2.000, - (op basis van een fulltime dienstverband) op jaarbasis dat in te zetten is voor een opleiding of producten en/of diensten om fit te blijven(bv. Sportschool);
 • Een thuiswerkbudget van € 775,- netto om een Arbo verantwoorde thuiswerkplek in te richten;
 • 8% eindejaarsuitkering;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Collectief pensioen bij ABP.

De cao is gelijk. Toch is iedereen anders.

Benieuwd naar de volledige arbeidsvoorwaarden van het CIZ?

Contactpersonen

Wil je meer weten over de functie of het team? Neem dan contact op met Maaike of Corine. Vragen over de sollicitatieprocedure? Bel dan met . We gaan proactief in gesprek met kandidaten en sluiten de vacature zodra we een geschikte kandidaat aan hebben genomen.

Contactpersoon: Maaike van den Oever, Teamcoach West Telefoonnummer:

Contactpersoon: Corine Troost, Teamcoach West Telefoonnummer:

Contactpersoon: Betcke, Corporate Recruiter Telefoonnummer:Functie:beoordelaar zorg wlz
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CIZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Beoordelaar Zorg WLZ CIZ 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures