Vacature Bezorger

Bezorger in Goes

Een baan voor alleen op zaterdag? Of wil je juist doordeweeks werken? Rijd jij graag auto? Werk je graag alleen maar toch contact met anderen? Lees dan snel verder!

Wat bieden wij jou
  • € 13,71 (vanaf 21 jr)
  • 40% toeslag op zaterdag!
  • Je werkt alleen en hebt toch contact met anderen!
  • PostNL
  • Je kunt veel uren maken!
  • Een baan voor langere tijd!
Wie ben jij

Jij bent een graag geziene gast! Jij komt namelijk het langverwachte pakketje bezorgen! En verder?

  • Heb je een rijbewijs B?
  • Beheers je de Nederlandse taal?
Wat ga je doen

In de ochtend ga je naar het distributiecentrum in Goes. Daar zijn de pakketten die je gaat bezorgen al voor je gesorteerd. Jij zorgt ervoor dat de pakketten op een logische volgorde in jouw bus komen te liggen. Alle pakketten ingepakt? Dan begin je aan je route. Je krijgt een vast gebied, zodat je dat goed leert kennen. Je levert alle pakketten af bij de juiste adressen en keert daarna terug naar het distributiecentrum in Goes. Easy, he?

Waar ga je werken

Aan de slag voor PostNL, wie wil dat nou niet? Jij bepaalt zelf welke radiozender er op staat in jouw bus, wel zo prettig toch? Als je die maar even iets zachter zet wanneer je bij de adressen de pakketjes afgeeft.

Sollicitatie

Ik hoor je denken: wanneer kan ik beginnen? Nou, als je snel reageert.. kan dat heel snel gaan! Druk dus snel op solliciteren of stuur een mailtje met je cv naar vlissingen@tempo-team.nl. Liever bellen? Dat kan ook! We zijn te bereiken op 0118-412620.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Bezorger
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via vlissingen@tempo-team.nl of 0118-412620. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Bezorger Tempo-Team 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures