Vacature Cateringmedewerker

Cateringmedewerker in Goes

Cateringmedewerker Goes

15-20 uur per week

Met aandacht maaltijden verzorgen voor onze revalidanten, dat is wat je kunt betekenen als medewerker catering bij Revant. Je verzorgt niet alleen de catering voor onze revalidanten in Goes, ook bezoekers en medewerkers worden door jou in de watten gelegd. Je bent hét visitekaartje in nagenoeg alle facetten van het vak.

Wat ga je doen

Door de uitdagende en afwisselende werkzaamheden is geen dag hetzelfde. De ene dag ben je bezig met de avondmaaltijd en heb je de ochtend vrij. Een andere dag heb je vroege dienst en verzorg je het ontbijt of ben je bezig in onze Brasserie waar je koffie, thee of lekkere en gezonde voeding aan de gasten verstrekt. Op feestdagen en in het weekend willen we onze revalidanten ook de aandacht geven die ze verdienen. In overleg word je hiervoor ingepland. Je helpt mee de afdeling en de materialen hygiënisch schoon te houden, verricht en verwerkt eenvoudige bestellingen en houdt de voorraden bij.

Waar kom je te werken

Revant biedt medisch specialistische revalidatiezorg aan kinderen en volwassenen op vijf verschillende locaties in West-Brabant en Zeeland. Met 550 medewerkers zorgen we iedere dag voor onze revalidanten.

De sfeer binnen Revant is informeel en laagdrempelig. De afdeling catering bestaat met jou erbij uit 9 medewerkers. Samen met je collega's zorg je iedere dag weer voor een glimlach op het gezicht van onze revalidanten.

Wat breng je mee

Werken bij Revant doe je samen. Je kunt goed met mensen overweg, dus dat is voor jou geen enkel probleem. Daarnaast:

 • Heb je minimaal MBO-2 werk- en denkniveau
 • Heb je ervaring in het werken in de horeca
 • Ben je flexibel
 • Ben je gemotiveerd om te leren
 • Voel je je als een vis in het water in het werken een dynamisch team.

Wat krijg je van ons

 • Wij bieden een uitdagende baan, in een zelfbewuste organisatie die sterk in beweging is en waarin groei en zelfontwikkeling gestimuleerd worden. Daarnaast bieden wij:
 • Salaris van minimaal € 2.279,00 en maximaal € 2.832,00 bruto per maand, conform cao ziekenhuizen (FWG 20, op basis van 36-urige werkweek).
 • Eindejaarsuitkering en vakantiegeld, beiden vergelijkbaar met een maandsalaris.
 • Een werkweek van gemiddeld 15 - 20 uur per week.
 • Een contract voor bepaalde tijd voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging.
 • De mogelijkheid tot aanschaf van een laptop of een sportabonnement met fiscaal voordeel, maar ook een fiets kun je tegen deze voordelen aanschaffen.
 • Een prettige werkomgeving in het mooie Zeeland.


Functie:cateringmedewerker
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2279 – 2832
Uren per week:15 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Revant via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Cateringmedewerker Revant 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures