Vacature Chauffeur Leerlingenvervoer

Chauffeur Leerlingenvervoer in Zeeland

Chauffeur leerlingenvervoer Zeeland

  • Zeeland
  • 16-24 uur per week
  • Chauffeur

Wie ben jij?

· Je bent zorgzaam en hebt oog voor de ander;

· Je geniet ervan om onderweg te zijn;

· Je bent klantvriendelijk, communicatief vaardig en je hebt een representatieve uitstraling;

· Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel en je blijft rustig in stressvolle situaties;

· Je tovert een glimlach op ieders gezicht.

Wat ga je doen?

Als chauffeur in het leerlingenvervoer zorg jij ervoor dat een vaste groep leerlingen veilig en op tijd op school arriveert en weer thuis wordt gebracht. Deze leerlingen kunnen niet zelfstandig naar school toe gaan en hebben net wat extra aandacht nodig. Jij maakt het volgen van onderwijs voor hen mogelijk en helpt ze om elke dag weer nieuwe dingen te leren!

Je werktijden zijn (globaal) tussen 07:00 uur en 09:30 uur en tussen 14:30 uur en 17:00 uur. Je rijdt een vaste route met een vaste groep leerlingen. Gemiddeld werk je tussen de 15 tot 20 uur per week gedurende 40 schoolweken per jaar en in de schoolvakanties ben je vrij.

Als chauffeur heb je veel sociale contacten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de leerlingen, begeleiders en hun ouders en bouwt een vertrouwensband op. Daarnaast heb je contact met de planning van de taxicentrale en samen zorg je ervoor dat de rit zo soepel mogelijk verloopt. Kortom, je levert een essentiële en betekenisvolle bijdrage in het leven van deze jonge leerlingen!

Wat mag je van ons verwachten?

· Een leuke werkomgeving waar je vele jaren met plezier het vak van taxichauffeur uitoefent!;;

· Een contract (conform CAO Zorgvervoer en Taxi) met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;Functie:chauffeur leerlingenvervoer
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Taxiwerq via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Chauffeur Leerlingenvervoer Taxiwerq 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures