De Horeca Academie Studenten vertellen Werken bij de Horeca Academie
Onze opleidingen voor
Restaurant in Zeeland met Gault
Millau zoekt chef de parti
Home > Restaurant in Zeeland met Gault Millau zoekt chef de parti
Vragen?
Bel:
Functie-omschrijving
Werkzaamheden: - Voorbereidende werkzaamheden: mise-en-place is de key! - Bereiden van gerechten: uiteraard hoort dit er ook bij - Ondersteuning van de collega's: één team, één taak - Bestellingen doorgeven en controleren - Aanpassingen voor gerechten: uiteraard in samenspraak met de chef;
Aantal uren
38 per week
Ervaring gewenst
Ja, 2 jaar
Engelstalig probleem
Nee
Functie-eisen
Ben jij de persoon die: - Een koksopleiding succesvol afgerond heeft of gaat afronden? - Ervaring heeft in een 'zaak op niveau' of dit als nieuwe uitdaging ziet? - Gedreven, ambitieus en een doorzetter is? - Leergierig is?
Meer info kijk op: https://werkenbij.sheetz.nl/vacatures/103
Over Restaurant Le Poirier
Restaurant Le Poirier is gevestigd in een uniek hotel concept te Burgh-Haamstede. Zo duurzaam mogelijk koken met het No-Waste beginsel en gebruik maken van zoveel mogelijk producten van Nederlandse bodem. Het team staat onder leiding van de jonge gepassioneerde chef Terence van Lenten.
Functie: | chef parti |
Startdatum: | 27-5-2024 |
Ervaring: | Ervaren |
Educatielevel: | MBO |
Contracttype: | Vast |
Salaris: | onbekend – onbekend |
Uren per week: | 38 – 38 |
Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Horeca Academie Den Haag via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.
Deel de vacature:
Redactie Goeskrant
Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws in gemeente Goes via Goeskrant.nl.
Vind woningen, vacatures, bekijk 112 meldingen en zie wanneer evenementen plaatsvinden op Goeskrant.nl.
© Goeskrant.nl is een merk van Krant.News Regionale nieuws groep.