Vacature Chef de Parti

Chef de Parti in Zeeland

De Horeca Academie Studenten vertellen Werken bij de Horeca Academie

Onze opleidingen voor

Restaurant in Zeeland met Gault
Millau zoekt chef de parti

Home > Restaurant in Zeeland met Gault Millau zoekt chef de parti

Vragen?

Bel:

Functie-omschrijving

Werkzaamheden: - Voorbereidende werkzaamheden: mise-en-place is de key! - Bereiden van gerechten: uiteraard hoort dit er ook bij - Ondersteuning van de collega's: één team, één taak - Bestellingen doorgeven en controleren - Aanpassingen voor gerechten: uiteraard in samenspraak met de chef;

Aantal uren

38 per week

Ervaring gewenst

Ja, 2 jaar

Engelstalig probleem

Nee

Functie-eisen

Ben jij de persoon die: - Een koksopleiding succesvol afgerond heeft of gaat afronden? - Ervaring heeft in een 'zaak op niveau' of dit als nieuwe uitdaging ziet? - Gedreven, ambitieus en een doorzetter is? - Leergierig is?
Meer info kijk op: https://werkenbij.sheetz.nl/vacatures/103

Over Restaurant Le Poirier

Restaurant Le Poirier is gevestigd in een uniek hotel concept te Burgh-Haamstede. Zo duurzaam mogelijk koken met het No-Waste beginsel en gebruik maken van zoveel mogelijk producten van Nederlandse bodem. Het team staat onder leiding van de jonge gepassioneerde chef Terence van Lenten.



Functie:chef parti
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Horeca Academie Den Haag via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures goes
  2. Chef de Parti Horeca Academie Den Haag 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures