Vacature Communicatie Adviseur

Communicatie Adviseur in Goes

Communicatie adviseur

Marketing & Communicatie

32 uur

Goes

Solliciteer

Werk je al bij Kibeo?

Leuk dat je solliciteert! Werk je al bij Kibeo? Solliciteer dan via Insite. Wij hebben al wat gegevens voor je ingevuld.

Je bent betrokken bij diverse projecten waaraan je een bijdrage levert met jouw expertise.

Je werkt binnen een team met betrokken collega's en ervaren specialisten.

Je werkt aan innovaties in onze kinderopvang en werkt het beleid uit in plannen op jouw vakgebied.


Word je blij van alles wat met communicatie te maken heeft ? Dan is een baan als communicatieadviseur bij Kibeo echt iets voor jou! Je hebt een adviserende functie , maar bent ook bezig met uitvoe rende taken. Dit maakt je werk heel afwisselend , waardoor geen dag hetzelfde is . Daarnaast werk je vanuit jouw specialisme mee aan verschillende (strategische) projecten.

Over de functie


Als communicatieadviseur bij Kibeo ben je verantwoordelijk voor de communicatie van onze vestigingen in jouw regio en de projecten waar je aan meewerkt. Je bedenkt communicatiestrategieën, adviseert collega's en houdt je onder andere bezig met het schrijven van nieuwsbrieven en persberichten. Met jouw kennis zorg je ervoor dat alle communicatie-uitingen via de juiste kanalen worden verspreid om de juiste doelgroep te bereiken.

Daarnaast wordt er gekeken naar wat je goed kan en waar je interesses liggen. Zo word je vanuit je specialisme betrokken bij verschillende projecten.

Kibeo als organisatie


Kibeo is een organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden voor kinderen en medewerkers. Het doel van Kibeo? Kinderen laten opgroeien tot gezonde, sociale en verantwoordelijke jongvolwassenen. Naast de ontwikkeling van kinderen, vinden we ook de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk . Daarom is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk. Als waardering voor je harde werk en inzet verrassen we je regelmatig met iets leuks.

Over het Servicekantoor


Bij Kibeo krijg je de mogelijkheid om hybride te werken. Je ontvangt een thuiswerkbudget om je thuiswerkplek zo fijn mogelijk in te richten.

Samen met 12 collega's maak je deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie. Je directe collega's zijn erg betrokken en vormen een hecht team dat op een informele manier met elkaar omgaat. Binnen de afdeling heerst het motto '1 team, 1 taak', want je doet het tenslotte samen.

Dit ben jij

 • Afgeronde hbo-opleiding in de richting van communicatie
 • Bij voorkeur minimaal 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in communicatie en/of marketing
 • Beschikbaar om te werken op vrijdag
 • Initiatiefrijk
 • Je hebt een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Dit krijg je van ons

 • Een prima salaris volgens de cao Kinderopvang tussen € 3.332 en € 4.544 br uto per maand (schaal 9 op basis van een 36-urige werkweek en afhankelijk van je opleiding en ervaring)
 • Een 1-jarig contract en bij goed functioneren volgt zo snel mogelijk een vaste aanstelling
 • Een telefoon en laptop
 • Thuiswerkbudget om je thuiswerkplek in te richten
 • Een baan waar je blij van wordt
 • Een vooruitstrevende organisatie; Kibeo is altijd op zoek naar verbetering
Ruimte voor persoonlijke inbreng Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen met de Kibeo Academie Online en jaarlijkse cursussen en trainingen Reiskostenvergoeding (€ 0,25 per kilometer), tunnelkostenvergoeding en tegemoetkoming ziektekostenverzekering Eindejaarsuitkering en waardering voor je inzet!

Functie:communicatieadviseur
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3332 – 4544
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kibeo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Communicatie Adviseur Kibeo 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures