Vacature Communicatieadviseur

Communicatieadviseur in Zeeland

Communicatieadviseur

"Help jij 's Heeren Loo om onze regio Zeeland nog zichtbaarder te maken in de markt? Geniet jij van de uitdaging om voortdurend te communiceren met verschillende interne en externe doelgroepen? Ben je - naast strategisch - ook graag praktisch bezig met de uitvoering van communicatieactiviteiten? Dan bieden we je een mooie kans en kom ik graag met je in contact!" Eric Wortelboer - hoofd communicatie

 • Middelburg
 • 32 tot 36 uur
 • 3123 tot 4575 euro
 • nr. 13616
Contact opnemen

Waar ga je werken?

's Heeren Loo ondersteunt in bijna heel Nederland mensen met een verstandelijke beperking of andere beperking. Dat doen wij al meer dan 125 jaar op basis van onze kennis en ervaring uit de praktijk en de nieuwste inzichten uit wetenschappelijk onderzoek en innovaties. Zo helpen we mensen verder.

Je komt te werken op ons kantoor in het prachtige Middelburg waar je als lid van het managementteam, gevraagd en ongevraagd, strategisch en pragmatisch advies geeft aan de regiodirecteuren en (zorg)managers over een veelheid aan projecten. Je wordt hierbij ondersteund door een ervaren communicatiemedewerker. Met een dienstverband voor 32-36 uur per week bieden we je de ruimte om écht het verschil te gaan maken.

Voor deze functie treed je in dienst bij de concernafdeling Marketing & Communicatie. Deze afdeling bestaat uit zo'n 60 medewerkers die vanuit hun vakkennis en passie ondersteuning bieden aan alle organisatieonderdelen van 's Heeren Loo. Samenwerken staat hoog in het vaandel, dus je kunt altijd rekenen op collega's die bereid zijn je te helpen. Je hebt regelmatig overleg (live of via Teams) met al je regio- en concerncommunicatie collega's uit het hele land. Onze werksfeer is fijn, informeel en we houden van humor.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wat ga je doen?

In de rol van communicatieadviseur til je onze organisatie naar een hoger communicatieniveau door jouw inzicht en ervaring in te zetten om tot slimme strategische keuzes te komen en deze vervolgens om te zetten naar een pragmatische uitwerking. Je adviseert de regiodirectie en (zorg)managers van Zeeland op basis van de koers van 's Heeren Loo, het regionale jaarplan, imago-onderzoek en onze corporate positionering en merkbelofte.

Je zet de campagnes voort die gericht zijn op het versterken van onze naamsbekendheid en onze arbeidsmarktcommunicatie. Je versterkt de interne en externe merkbeleving, waarmee je bijdraagt aan een sterk 's Heeren Loo merk en trots onder onze medewerkers. Tevens neem je het voortouw bij de vele interne en externe communicatieactiviteiten die komen kijken bij de op handen zijnde opening van vier grote locaties in onze regio. Hierbij communiceer je niet alleen over de verhuizing van 350 cliënten maar ook bijvoorbeeld over de inrichting van nieuwe werkplekken voor medewerkers. Voor deze activiteiten staan o.a. open dagen, officiële openingen en symposia gepland.

Je weet de mooie verhalen van onze cliënten, verwanten en medewerkers te vertalen naar aansprekende teksten, foto's en films voor diverse communicatiedoeleinden. Kortom: een afwisselende functie, waarbij jouw goede ideeën, initiatief en creativiteit goed van pas komen.

Dit bieden wij

 • Een vast contract voor in ieder geval 2 jaar voor 32-36 uur per week. Na twee jaar gaan we in gesprek over een eventuele verlenging.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 3032,- en maximaal € 4442,- (FWG 55) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Gegarandeerd een eindejaarsuitkering van 8,33% van je feitelijk verdiende jaarsalaris en 8% vakantietoeslag.
 • Jaarlijkse balansverlof uren, boven op jouw wettelijke vakantie-uren. Door deze uren is het mogelijk om werk en privé goed te combineren.
 • Bij 's Heeren Loo werken we Duurzaam en Activiteit Gerelateerd. Dat betekent dat we flexibele werkplekken delen en op basis van onze activiteit thuis of op locatie werken.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.

Dit ben jij

Je hebt een hbo werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring in een communicatiefunctie binnen een grote organisatie. Je weet problemen op een strategisch niveau te benaderen, maar ze vervolgens ook met een 'hands on' mentaliteit aan te pakken. Verder heb je een stevige ervaring met omgang met de lokale pers alsook met evenementenorganisatie. Je bent woonachtig in of rond Middelburg en bezit de vaardigheid om strategische plannen om te zetten in actie. Je hebt geen 9-tot-17-mentaliteit. Ervaring in de zorgsector is een pré, net als een bewezen vermogen om effectief te adviseren en relaties te onderhouden met een breed scala aan stakeholders.

Sollicitatieprocedure

Neem dan contact op met Eric Wortelboer, hoofd communicatie, via Ria Schuit, managementsecretaresse, op telefoonnummer .

Voor overige vragen neem je contact op met () via telefoonnummer .Functie:communicatieadviseur
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3123 – 4575
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met s Heeren Loo Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Communicatieadviseur ’s Heeren Loo Zorggroep 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures