Vacature Detailengineer Autocad Elcad Jr

Detailengineer Autocad Elcad Jr in Goes

Detailengineer Autocad /Elcad

Goes 40 uur Engineering

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto's. We zoeken een alternatief voor gas. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Denk hierbij o.a. aan zonnepanelen op daken, zonneparken en windparken. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Tegelijkertijd zien we op de arbeidsmarkt een tekort aan technici, willen we de kwaliteit van ons werk verbeteren en moet onze efficiëntie omhoog. De realisatie van onze hoogspanningsstations is dus van groot belang.

Voor onze locatie in Goes zijn we daarom ook op zoek naar een Detail Engineer Autocad / Elcad.
Nu straks en ver in de toekomst ben jij als Detail Engineer de onmisbare schakel. Want zonder jou, geen stroom!

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het detailontwerp van projecten in hoog- en middenspanningstations. Samen met je collega's werk je aan verschillende uitdagende projecten van ontwerpfase tot oplevering.


Jij houdt je bezig met het detailleren van een ontwerp in Autocad en Elcad! Daarnaast stuur je externe leveranciers aan, maak je berekeningen zoals kostencalculaties en urenbegrotingen voor het deelgebied detailengineering en je helpt mee bij het opstellen van bestekken en rapportages. Jij zorgt ervoor dat alle assetdata gegevens in het documentbeheersysteem worden opgeleverd.
Jij zorgt ervoor dat er volgens de afgesproken kwaliteitseisen, richtlijnen en planning wordt gewerkt, zodat het ontwerp tijdig en kwalitatief op orde is en de uitvoering veilig te werk kan gaan met de gemaakte detail ontwerpen. Tijdens de uitvoeringsfase van het project heb jij contact met monteurs wanneer er vragen zijn en kom je regelmatig op locatie.


Jouw sterke punten
Worden we blij van

Jij werkt graag samen met je collega's en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Zeker als het gaat over kwaliteit, kosten en voortgang van het werk wat jij oplevert. Ook ben je resultaatgericht, zelfstandig en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Wat jou verder onze nieuwe Detailengineer Autocad / Elcad maakt?

  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding Elektrotechniek op niveau 4.

  • Je hebt affiniteit met en ervaring met Autocad en het verwerken van asset data.

  • Kennis en ervaring met Elcad is en pré.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B

  • Je bent bereid tot het werken op diverse locaties en het bijwonen van project overleggen.

Een goed team
Daar hoor je bij

Meteen vanaf dag één maak je deel uit van de afdeling Zakelijk Complex (Hoogspanning) binnen de vakgroep Engineering & Advies. Je team bestaat uit 30 collega's. Hard werken en hart voor het werk hebben en de successen samen vieren, dat is werken als Detailengineer Autocad bij Stedin. En, zie je de oplossing niet? Er is altijd iemand die je op weg helpt met een verfrissend inzicht. In deze functie werk je deels vanuit huis, deels op onze kantoorlocatie Goes. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek. Ben jij binnenkort ook onderdeel van dit team?

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

- Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max € 4348,- bruto per maand als je 40 uur per week werkt.
- Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je een alvast voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.
- Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.
- Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.
- Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook.
- Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!
- Je vindt gezondheid belangrijk. Wij ook! Je hebt elk jaar een budget van €500,- bruto dat je hieraan kunt besteden. Of je nu een sportschool abonnement wil of een hometrainer thuis. Jij bepaalt dit zelf.


Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken. Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis) voor de dagen dat je reist voor je werk. Met je Persoonlijk Budget kun je dit aanvullen tot 21 cent netto per kilometer. Krijg je je eigen bedrijfsauto of -bus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto's.

Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan? En nu en later genoeg te doen hebben? Reageer dan snel. Gewoon met de knop 'solliciteren'. Vergeet niet je CV mee te sturen. Om een goede selectie te kunnen maken, ontvangen we ook graag een motivatiebrief. Als we denken dat je bij ons past, nemen we snel contact met je op voor de eerste stappen. We wensen je veel succes!

Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc Nijhoff (Teamleider ZC Engineering & Advies) via of viaFunctie:detailengineer autocad elcad
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stedin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Detailengineer Autocad Elcad Jr Stedin 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures