Vacature Developer

Developer in Goes

SOFTWARE DEVELOPER

Ben jij een enthousiaste Software Developer die graag met zijn/haar team mooie software oplossingen wil ontwikkelen voor onze klanten in de infra- en energiemarkt? Ben jij goed in het achterhalen van klantwensen en durf je op de klant af te stappen? Ben je instaat om snel prototypes in elkaar te schroeven om oplossingen te valideren? Dan hebben wij de geschikte baan voor jou.

Wat ga je doen?

Als Software Developer werk je aan projecten op het raakvlak tussen informatie- en operationele technologie en help je om vitale infrastructuur en slimme energieoplossingen te realiseren. Als Developer ben je betrokken bij het hele ontwikkelproces en ben je in staat om snel te schakelen tussen klanten en techniek. Projecten kunnen zowel op locatie bij de klant als op ons kantoor worden uitgevoerd.

Wat heb je daarvoor nodig?

 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in softwareontwikkeling;
 • Kennis en ervaring met Azure DevOps en C#;
 • Klantgerichtheid, enthousiasme en gedrevenheid;
 • Een goed gevoel voor humor;

Wat bieden we jou?

 • Een uitstekend en marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en werkervaring;
 • Uitdagende opdrachten bij onze toonaangevende opdrachtgevers;
 • Een platte organisatie waarin je zelfstandig te werk gaat en eigen verantwoordelijkheden hebt;
  • Vakantiegeld en 27 vakantiedagen;
  • Een jaarlijkse winstdeling;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen.

Wil je graag bij Soltegro komen werken?

Word jij enthousiast van het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten in de infra- en energiemarkt en ben jij goed in het achterhalen van klantwensen? Ben jij klantgericht, enthousiast en gedreven? Wacht dan niet langer en stuur je cv en motivatie naar .

Soltegro is gespecialiseerd in engineering en automatisering. Systemen en software ontwerpen we integraal en multidisciplinair. Neem vrijblijvend contact met ons op of voor vragen of een bezoek aan ons kantoor. Wij helpen u graag verder!Functie:developer
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Soltegro via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Developer Soltegro 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures