Vacature Docent Engels

Docent Engels in Goes

Wij zijn op zoek naar een docent Engels in de omgeving van Goes. Help jij jouw leerlingen, om zich verstaanbaar te maken in een wereld waarin Engels een onmisbare taal is? Krijg je energie van het lesgeven en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Als docent Engels beschik je over de vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Je kijkt hierbij naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen. Daarbij ben je positief-kritisch en werk je prettig samen met je collega's.

Om voor deze vacature in aanmerking te komen dien je te beschikken over een tweedegraads bevoegdheid of je bent hiervoor in opleiding.Functie:Docent Engels, Onderwijs
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Matchpartner via chloe@matchpartner.nl of 31628248259. Of bezoek hun website http://www.matchpartner.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Docent Engels Matchpartner 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures