Vacature Docent NaSk

Docent NaSk in Goes

Over de functie

Binnen Maandag® creëren we boeiende werkplekken voor docenten NaSk. Of je nu net je opleiding hebt afgerond of al geruime tijd voor de klas staat, jouw rol in de ontwikkeling van leerlingen op verschillende niveaus is van onschatbare waarde. Het belangrijkste is jouw enthousiasme en pedagogische kracht.

Als docent NaSk draag je de verantwoordelijkheid voor het geven van lessen en het toepassen van inspirerende leermethodieken. Zowel in theorie als praktijk begeleid je leerlingen en bezit je de vaardigheid om de juiste chemie te creëren, waardoor de leerstof effectief wordt overgebracht. Bij Maandag® zijn alle onderwijsniveaus mogelijk, of je nu affiniteit hebt met vmbo, havo, vwo, gymnasium, montessori of klassiek onderwijs.

Samen zoeken we naar de ideale omgeving waar jij optimaal kunt functioneren. Dit alles binnen de context van een (vast) dienstverband, waarbij je de flexibiliteit behoudt om op diverse scholen te werken en je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Tegelijkertijd ervaar je de stabiliteit van een dienstverband. Wij ondersteunen niet alleen bij het ontdekken van de beste plek voor jou, maar bevorderen ook actief jouw professionele groei.

Heb je nog vragen of wil je even contact? Ik ben bereikbaar via de app of telefoon: 06 14 60 62 64. Liever mailen? Ik zie je bericht graag tegemoet: steffy.kourtakis@maandag.nl.

Functie eisen

  • Je hebt een tweede- of eerstegraads bevoegdheid of bent in de afrondende fase van de opleiding;
  • Je beschikt over sterke pedagogische vaardigheden en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar.

Wat heeft Maandag® jou te bieden?

  • Een salaris conform de CAO Voortgezet Onderwijs, variërend tussen €3.301,00 en €5.862,00 bruto op basis van een 40-urige werkweek;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer zonder een maximum, of de mogelijkheid tot het gebruik van een leaseauto;
  • Een 13e maand, vakantiegeld van 8,33%, en een pensioenregeling;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via onze eigen Maandag® Academy;
  • Zowel de accountmanager als ikzelf bieden persoonlijke begeleiding om de communicatie efficiënt te houden, zaken te coördineren en uiteraard om voor je klaar te staan!

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met het werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden. Dat is werk dat past bij jouw capaciteiten, ambities en voorkeuren. Werk waarin jij jouw talent kunt benutten en ontwikkelen, dat voldoende uitdaging en afwisseling biedt. En in een omgeving die voldoende inclusief, divers en sociaal is. Want alleen dan breng je elke dag weer frisse energie mee naar de werkvloer. Heb je zin om dingen aan te pakken. En krijg je dingen gedaan. Want: wie houdt van zijn of haar werk heeft altijd zin in maandag. Kies je voor Maandag®, dan kies je voor warm en persoonlijk contact.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent NaSk die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:docent nask
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5862
Uren per week:16 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via steffy.kourtakis@maandag.nl of 616406264. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Docent NaSk Maandag 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures