Vacature Doktersassistent Poli Cardiologie

Doktersassistent Poli Cardiologie in Goes

Doktersassistent poli cardiologie

Goes, Vlissingen en Zierikzee

Doktersassistent poli cardiologie

Beschrijving

Oprechte aandacht voor onze patiënten begint bij onze doktersassistenten. Door jouw warme ontvangst, goede begeleiding en voorlichting ben jij onmisbaar voor onze patiënten, maar zeker ook voor de medisch specialisten, specialistisch verpleegkundigen en verpleegkundig specialist tijdens de spreekuren.


Zet de patiënt centraal als doktersassistent

Daar draag jij aan bij door patiënten en hun begeleiders te ontvangen, hen gerust te stellen en hen te woord te staan voor- en nadat ze uit het spreekuur van de cardioloog komen. Ook voor de cardiologen ben je onmisbaar omdat je hen ondersteunt bij de onderzoeken, zoals bij het maken en uitlezen van ECG's. Met dit onderzoek spoor je samen met de arts ritmestoornissen, zuurstoftekort van de hartspier en andere aandoeningen van het hart op.
Met jou als geduldige, enthousiaste en zorgzame doktersassistent blijven we onze zorg verbeteren. Zeker als jij je inzet bij het:


 • Plannen van nieuwe afspraken en onderzoeken en het voorbereiden van de patiënt hierop door voorlichting te geven en de planning te bewaken.
 • Voorbereiden van de spreekuren en verzorgen van de administratieve verwerking achteraf;
 • Beantwoorden van in- en extern telefoonverkeer;

Zodra je ingewerkt bent krijg je medeverantwoordelijkheid voor een specifiek aandachtsgebied (bv. hartteam, ritmeteam, VIM, protocollen, key-user, planning, ambassadeur patiëntgerichtheid)

Sta midden in de maatschappij bij Adrz

De 'Zeeuwse' patiënt kwalitatief goede zorg, gemak en comfort bieden. Dat maken we bij Adrz mogelijk met 2.250 medewerkers, 180 medisch specialisten en 140 vrijwilligers. Waar en wanneer nodig staan we klaar voor onze patiënten. Van huisartsafspraken tot (super)specialistische zorg. En sinds 2017 is het Erasmus MC onze academische ruggengraat. Zo houden we de kwaliteit van de zorg in Zeeland op hoger niveau.

Samenwerken is elkaar versterken. En zo denkt dit 36-koppige team, bestaande uit 17 doktersassistenten, 16 hartfunctielaboranten en 3 specialistisch verpleegkundigen hartfalen er ook over. Waar we 24/7 de beste zorg bieden voor onze patiënten, staan we ook voor elkaar klaar. Samen zorgen voor een goede patiëntenzorg voor de cardiologische patiënten.

Onmisbaar in de zorg

Betrouwbaar, gastvrij en inlevend. Daar kan jij je helemaal in vinden als doktersassistent. Helemaal wanneer je patiënten net die ene geruststellende glimlach geeft voor of tijdens een polibezoek. En daar komt nog bij dat je het best te beschrijven bent als een echt organisatietalent die goed prioriteiten kan stellen, oog heeft voor kwaliteit en resultaat en bovenal ook een fijne, betrouwbare collega is. Daarnaast heb je:

 • een diploma doktersassistent (niveau 4);
 • bij voorkeur relevante werkervaring en affiniteit met het specialisme Cardiologie;
 • uitstekende computervaardigheden: bij voorkeur ben je vertrouwd met Chipsoft/HIX.

Zorgvuldig op jouw wensen afgestemd

Samen nemen we de verantwoordelijkheid voor de patiënt in Zeeland. En daar belonen we je als doktersassistent bij Adrz uiteraard voor. Je krijgt bijvoorbeeld:


 • een bruto maandsalaris tussen € 2.279 en € 3.276 (FWG 35, met ingang van 1 december 2023) op basis van een 36-urige werkweek.
 • een jaarcontract voor minimaal uur per week. Daarna kijken we naar een vast dienstverband.
 • 8,33% vakantiegeld, 144 vakantie-uren en 57 PLB uren (Persoonlijk Levensfase Budget) op fulltime basis.
 • een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • aantrekkelijke reiskostenvergoeding. Reis je via de Westerscheldetunnel? Dan krijg je daar ook een vergoeding voor.
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van de mijn Keuzeregeling van Adrz. Bijvoorbeeld voor extra reiskostenvergoeding of het aanschaffen van een fiets.
 • collectiviteitskorting op de aanvullende zorgverzekering bij zorgverzekeraar CZ of IZZ.
 • allerlei opleidingsmogelijkheden. Zo staan er verschillende (online) opleidingen voor je klaar via onze Adrz-academie.
 • de kans om lid te worden van onze personeelsvereniging.

Laat het , teamleider Poliklinkiek en Functieafdeling Cardiologie weten via of . Of wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met de HR-collega's via of . We hopen je snel te verwelkomen in ons team.
Functie:doktersassistent poli cardiologie
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2279 – 3276
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Doktersassistent Poli Cardiologie Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures