Vacature Doktersassistent Polikliniek Orthopedie

Doktersassistent Polikliniek Orthopedie in Goes

Doktersassistent polikliniek Orthopedie

Goes

Doktersassistent polikliniek Orthopedie

Beschrijving

Uren: 20 uur per week
Dienstverband: bepaalde tijd contract van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging
Sluitingsdatum vacature: 20 december 2023
Als doktersassistent op de polikliniek orthopedie ben je verantwoordelijk voor het assisteren van de Medisch Specialist tijdens spreekuren. De uitvoering van jouw taken dient efficiënt en effectief te worden verricht zodanig dat de polikliniek hun doelstelling realiseert. Daarnaast houd je je bezig met het ontvangen, informeren, begeleiden en voorlichten van patiënten en ouders/begeleiders. Tevens verricht je daarnaast zelfstandig werkzaamheden zoals medisch voorbehouden handelingen en heb je op medisch inhoudelijk vlak contact met zowel de verwijzers als patiënten.

Ben jij een verpleegkundige die op zoek is naar regelmatigheid en bereid om een triage cursus te volgen? Dan is dit je kans bij .

Dit vragen we
- je beschikt over het diploma doktersassistent op MBO-4 niveau;
- (bij voorkeur) relevante werkervaring en affiniteit met het specialisme Orthopedie;
- goede sociale vaardigheden;
- uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
- je bent oplettend en accuraat;
- je kan goed kan samenwerken en initiatief tonen.
Wij bieden een aanstelling voor 1 jaar onder voorwaarden van de Cao Ziekenhuizen. De salariëring valt binnen FWG schaal 35 minimaal € 2.279,- en maximaal € 3.276,- op basis van een fulltime dienstverband (36 uur). Je krijgt 8,33% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering.
Je ontvangt een gunstige reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Ook vergoedt de tolkosten van de Westerscheldetunnel op basis van het veelgebruikerstarief. Je kunt ook gebruikmaken van de Mijn Keuze-regeling van . Verder krijg je collectiviteitskorting bij een aanvullende zorgverzekering via zorgverzekeraar CZ of via IZZ.
Dit wordt je werkgever
De Zeeuwse patiënt maximaal kwaliteit, veiligheid en comfort bieden op medisch gebied van huisarts tot (super)specialistische zorg, waar en wanneer nodig; dat is waar voor staat. We vinden het daarbij belangrijk om onze afspraken na te komen, realistische plannen te maken, efficiënt te werken en financieel gezond te zijn. Betrouwbaar en gastvrijheid zijn hierbij onze kernwaarden, waarbij de medewerkers het kapitaal zijn van de organisatie.
Heb je interesse in deze functie? Voor meer informatie kun je terecht bij Maltie Gonesh, Teamleider. Maltie is te bereiken via telefoonnummer .


Solliciteren
Interne medewerkers die op grond van het Sociaal Plan of in het kader van een re-integratietraject worden herplaatst, hebben bij de invulling van deze vacature een voorrangspositie.
Nieuwe collega's vragen wij altijd om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Soms vragen we daarnaast om referenties. Referenties gaan altijd in overleg met de sollicitant.


We zijn een match! Omdat je binnenkort bij ons aan de slag gaat, bespreken we samen de arbeidsvoorwaarden en leggen deze vast in een arbeidsovereenkomst.

's Gravenpolderseweg 114
4462 RA GoesFunctie:doktersassistent polikliniek orthopedie
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2279 – 3276
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Admiraal De Ruyter Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Doktersassistent Polikliniek Orthopedie Admiraal De Ruyter Ziekenhuis 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures