Vacature Engineer Hoogspanning Jr

Engineer Hoogspanning Jr in Goes

Engineer Hoogspanning

Goes 40 uur Engineering

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Door de energietransitie komt er meer werk op ons af dan ooit. Er rijden straks veel meer elektrische auto's. Huizen en wijken gaan van het gas af. En we leveren massaal zelf opgewekte energie terug. Vragen van onze klanten worden daardoor steeds complexer en in het net zijn grote aanpassingen nodig. Tegelijkertijd zien we op de arbeidsmarkt een tekort aan technici, willen we de kwaliteit van ons werk verbeteren en moet onze efficiëntie omhoog. Genoeg te doen dus.

Voor onze afdeling Engineering & Advies zijn we op zoek naar een Engineer Hoogspanning met standplaats Goes.

Als engineer ben je technisch medeverantwoordelijk voor de engineering van uitdagende hoogspanningsprojecten. Je benut jouw technisch inzicht om een effectieve vertaalslag van functioneel ontwerp naar technische oplossing te realiseren, zoals het opstellen van uitvoerbare projectplannen, technische documentatie en netberekeningen. Daarbij werk je volgens de Systems Engineering methodiek, bewaak je de kwaliteit en koppel je technisch inhoudelijke issues proactief terug naar de lead engineer, die technisch verantwoordelijk is voor het project.

Jouw rol in hoofdlijnen:

 • Opstellen van engineeringpakketten waaronder netberekeningen en specificaties;

 • Vertalen van functioneel ontwerp naar technische oplossingen en werkbare plannen;

 • Proactieve voortgangsbewaking, oplossen van knelpunten en terugkoppelen van bevindingen;

 • Managen van de technische uitvoering inclusief het aansturen van detail engineers.

Hoe de dag van collega engineer Patrick eruit ziet?

Als engineer is geen dag hetzelfde. Het begint met het inrichten van je werkplek, even bijpraten met de collega's en een lekker kopje koffie. Na het bijwerken van mijn mail en het beantwoorden van een aantal belangrijke berichten, ga ik naar een projectoverleg met het engineeringsteam. Hier bespreek je de stand van zaken en knelpunten en stel je afspraken en deadlines samen (bij).
Na het overleg is het tijd om de besproken punten en vervolgacties vast te leggen en uit te zetten.

Om even op te laden en de benen te strekken, gaan we samen met collega's een rondje wandelen. Daarna snel weer aan de slag met engineering, zoals het maken of reviewen van een bestek, tekeningen en berekeningen.


Je adviseert en stemt af met de interne opdrachtgever om de beste oplossing te vinden, waarbij je rekening houdt met de impact op tijd, geld en kwaliteit. Tussendoor zijn er kortere overleggen en blijf ik de mail en telefoon beantwoorden. Omdat je altijd meerdere projecten hebt, krijg je verschillende vragen en fasen van projecten te zien.

Gedurende de dag eet ik af en toe wat fruit en maak ik een sociaal praatje met de collega's. Na het afronden van je werkzaamheden is het tijd om naar huis te gaan en je op te laden voor een nieuw avontuur de volgende dag. Als engineer ben je altijd in beweging en werk je samen met een team om de beste oplossingen te vinden voor elk project.

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je bent een enthousiaste engineer met een bewezen trackrecord binnen vergelijkbare complexe netwerkomgevingen. Je bent een teamspeler, resultaatgericht, proactief, en je leert snel.

Wat jou verder onze nieuwe engineer maakt?

 • Hbo- of wo-opleiding richting elektrotechniek of energietechniek;

 • Je hebt minimaal twee jaar projectmatige ervaring met engineering van hoogspanningsinstallaties;

 • Je hebt bij voorkeur ervaring met Systems Engineering;

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Een goed team
Daar hoor je bij

Van de mensen die voor jou werken tot de mensen aan wie jij verantwoording aflegt: meteen vanaf dag één maak je deel uit van de vakgroep Engineering & Advies van de afdeling Hoogspanning. Een groep waarop je kan bouwen, die graag aanpakt, snel problemen oplost en niet bang is voor vieze handen. Waarbij iedereen aan de veiligheid denkt en afspraken nakomt.
En de successen samen vieren. Dat is werken als Project Engineer bij Stedin.

Je werkt ongeveer de helft van de tijd op ons kantoor in Goes, de plek waar jij je collega's ontmoet. De andere helft van de tijd werk je thuis. Wel zo flexibel. Natuurlijk zorgen wij voor de juiste voorzieningen voor je thuiswerkplek.

Mooie arbeidsvoorwaarden
Die wil je hebben

Wij verwachten veel van jou, maar jij mag ook veel van ons verwachten. Wat je krijgt? Dat zie je hier.

 • Je salaris wordt, afhankelijk van kennis en ervaring, max 5414,00 euro bruto per maand als je 40 uur per week werkt

 • Bovenop je salaris ontvang je een persoonlijk budget van 24% (inclusief 8% vakantiegeld). Jij kiest wat je met het budget doet. Elke maand extra salaris? Of misschien meer verlofdagen? In onze nieuwe Rekentool krijg je alvast een voorproefje van hoe jouw persoonlijk budget eruit zou kunnen zien en hoe je het zou kunnen besteden.

 • Je bouwt prima pensioen bij het ABP op, waarvan 70% van de premie wordt betaald door Stedin.

 • Je hebt allerlei trainings- en opleidingsmogelijkheden, want we investeren graag in jou.

 • Je gaat genieten van een fijne balans tussen werk en privé. Werk is belangrijk, maar thuis ook. Je krijgt een laptop en telefoon. Liever je eigen telefoon gebruiken? Dan kun je kiezen voor de Bring Your Own Device vergoeding. Ook nog eens duurzamer!

 • Je mag onbeperkt reizen met het openbaar vervoer met een OV vrij-abonnement. Kom je met de auto, dan ontvang je een reiskostenvergoeding.


Vervoer

We zijn een duurzaam bedrijf. Reis je met het OV naar je werk, dan krijg je van ons een OV Vrij-abonnement 2e klas. Dit abonnement mag je ook privé gebruiken. Kies je voor een vaste reiskostenvergoeding dan ontvang je 13 cent per kilometer (maximaal 60 kilometer enkele reis) voor de dagen dat je reist voor je werk. Met je Persoonlijk Budget kun je dit aanvullen tot 21 cent netto per kilometer. Krijg je je eigen bedrijfsauto of -bus, dan mag je deze ook gebruiken voor woon-werkverkeer. Voor zakelijk verkeer gebruiken we deelauto's.

Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin! Doe je mee? Dat doe je met de knop 'solliciteren', je CV en motivatiebrief. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!Functie:engineer hoogspanning
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stedin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Engineer Hoogspanning Jr Stedin 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures