Vacature Gedragsdeskundige Psycholoog/Orthopedagoog

Gedragsdeskundige Psycholoog/Orthopedagoog in Zeeland

Gedragsdeskundige (Psycholoog/Orthopedagoog), regio Zeeland en Brabant


WO Goes en Breda

Goes en Breda

24-36 uur, onbepaalde tijd

Ben jij Gedragsdeskundige en toe aan een nieuwe uitdaging? Die bieden wij!
Wij zoeken een nieuwe collega om het team van Gedragsdeskundigen in de regio's Zeeland en Brabant te komen versterken!

Wat ga je doen?
Als Gedragsdeskundige ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de mediatieve begeleiding en behandeling van cliënten. Je verricht werkzaamheden zoals psychodiagnostiek en advies, het opstellen van behandelplannen en het uitvoeren van een behandeling op maat. Daarnaast draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de expertiseteams, multidisciplinaire behandelmogelijkheden, beleid en deskundigheidsbevordering van medewerkers. Je hebt nauw contact met de cliënt en zijn netwerk. Je werkt met collega Gedragsdeskundigen, GZ-psychologen en Toegepast psychologen samen in een cluster om de ondersteuningsvragen te beantwoorden.

Waar ga je werken?
Je valt onder de vakgroep Gedragsdeskundigen, onderdeel van het Expertisecentrum Zuidwester (ECZ). Hierin werk je nauw samen met andere specialisten.

Je komt te werken in de regio's Zeeland (Goes) en West-Brabant (Breda en omgeving) en je maakt deel uit van een team van behandelaren die multidisciplinair samenwerken om de ondersteuningsvragen van de cliënten te beantwoorden. Er is ruimte voor initiatieven, persoonlijke groei en ontwikkeling en deskundigheidsbevordering.

De ondersteuningsvragen in de regio zijn uiteenlopend: er is zowel kennis gewenst op het gebied van cliënten met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking tot aan cliënten met een matige tot licht verstandelijke beperking. Vaak gaat dit ook gepaard met bijkomende problematiek op het gebied van bijvoorbeeld psychiatrie en/of verslaving. De cliënten wonen op een woongroep of op een appartement met begeleiding.

Wie zoeken we?
Hopelijk vink jij onderstaand lijstje af!

 • Je hebt een universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie met basis aantekening diagnostiek afgerond.
 • Je hebt werkervaring en affiniteit met cliënten met een verstandelijke beperking met diverse hulpvragen, bijvoorbeeld vanuit een ernstige meervoudige beperking, lichte verstandelijke beperking of bijkomende psychosociale en/of psychiatrische problematiek.
 • Je bent in het bezit van actuele kennis en ervaring met de juridische kaders (WZD).
 • Je hebt bij voorkeur kennis van methodieken als LACCS, CGW, en/of BOL die bij Zuidwester bij voorkeur gehanteerd worden in de ondersteuning aan de cliënten.
 • Je bent een gedreven, enthousiaste en stevige persoonlijkheid die zelfstandig kan werken en daarnaast met betrokkenen de behandeling van en/of ondersteuning aan cliënten vorm kan geven en de kwaliteit van zorg weet te bevorderen.
 • Adviezen aan teams en (individuele) begeleiders kun je met enthousiasme overbrengen. Je kunt ze motiveren tot kwaliteitsverbetering en daarmee de kwaliteit van leven van cliënten verhogen.

Dit is wat wij jou bieden
Naast een leuke baan krijg je er nog meer voor terug:

 • Bij een volledige aansluiting op het profiel een dienstverband voor onbepaalde tijd, met uitzicht op een vast contract.
 • Een salaris van maximaal €6.320,- (FWG 65) bruto per maand, CAO gehandicaptenzorg.
 • Een eindejaarsuitkering van ruim 8%, bedrijfsfitness, een fietsplan en personeelskorting bij diverse bedrijven zijn o.a onderdeel van je arbeidsvoorwaarden.
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen als professional en als mens.

Dit is wie wij zijn en daar zijn we trots op!
Wij zijn Zuidwester. In het Zuidwesten van Nederland een grote zorg- en dienstverlener voor mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel. Onze ruim 1600 medewerkers werken met hart en ziel voor hen. Onze missie: perspectief op waardevol leven en zinvol werk, in een veilige omgeving, waarin leren en ontwikkelen centraal staat voor cliënt én medewerker! Wij werken met een integraal cliëntendossier (ICD), waarbij de zorgcyclus het uitgangspunt is. Dit houdt in dat de verschillende disciplines binnen Zuidwester samen in één systeem werken. Makkelijk én overzichtelijk voor iedereen.

Past Zuidwester bij jou en jij bij Zuidwester?
Wil je graag werken bij een organisatie waar leren voorop staat? Solliciteer dan vóór 5 december. Eerst meer weten over deze functie? Bel of WhatsApp dan met Jeanette Jongsma (Manager ECZ) via of Esther Rommelse (Vakgroepvoorzitter gedragsdeskundigen) via . Geschikte kandidaten zullen direct uitgenodigd worden voor een oriënterend gesprek.
Functie:gedragsdeskundige orthopedagoog psycholoog
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:6320 – 6320
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwester via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Gedragsdeskundige Psycholoog/Orthopedagoog Zuidwester 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures