Vacature Gedragswetenschapper

Gedragswetenschapper in Zeeland

Gedragswetenschapper Pleegzorg Zeeland

Professionele werksfeer

Bij Timon waarderen we eigenheid, autonomie en zelfstandig denken. Je krijgt mogelijkheden om sturing te geven aan je loopbaan en jezelf te ontwikkelen.

Vanuit je identiteit

Je christelijke geloof verbinden met je professionaliteit? Hier kan het! Daarin ben jij er voor anderen en is je team er voor jou.

Dynamiek

Een werkomgeving die innoveert en groeit biedt een hoge diversiteit aan functies en taken. Dit maakt dat geen dag hetzelfde is.

Bevlogenheid

Samen delen we een enorme passie voor jongeren en jongvolwassenen in kwetsbare situaties. Dat maakt dat we altijd een stapje extra zetten.

Werk jij graag op alle niveaus mee aan goede zorg en ondersteuning aan jongeren en jongvolwassenen en hun gezin? En heb je de skills om anderen te coachen en te inspireren? Lees hieronder meer over onze actuele vacature gedragswetenschapper pleegzorg in Zeeland.

Timon draagt onder andere in Zeeland zorg voor kinderen, jongeren en gezinnen. Als gedragswetenschapper versterk je onze hulpverleners en draag je bij aan een veilig thuis voor kinderen en jongeren. Je aandachtsgebied is pleegzorg. Je denkt overstijgend en legt verbanden die anderen niet snel zien. Jij begrijpt het belang van samenwerking binnen en buiten de organisatie. De pleegzorgbegeleiders binnen jouw team komen graag bij jou voor advies over complexe casussen.

Analytisch, inspirerend, daadkrachtig

Hulpverleners hebben de juiste vaardigheden en tools nodig om hun cliënten goed te begeleiden. Als gedragswetenschapper coach jij hen daarin. Je sluit aan bij de vragen van hulpverleners. Denkt mee over casuïstiek. En traint hen met jouw kennis en ervaring. Je volgt de ontwikkelingen in de wetenschap en in de samenleving. Je analyseert de ontwikkelingen binnen pleegzorg in Zeeland. Daarnaast ben je betrokken bij de landelijke doorontwikkeling van het zorgconcept. En in samenwerking met de teammanager bewaak je de kwaliteit van zorg én de zichtbaarheid van het zorgaanbod bij gemeenten en collega-organisaties. Dat vraagt wat van je. Je bent analytisch, inspirerend en onderzoekend. In acute situaties treed je daadkrachtig op.

Jouw werk doet ertoe!

Als gedragswetenschapper ben je er vooral voor de zorgprofessionals. Samen met de hulpverleners zet je begeleidings- en behandeltrajecten op en houd je deze op de rit. Je werkt veelal alleen in deze functie, mét de mogelijkheid om te sparren met andere gedragswetenschappers. Bijvoorbeeld als je ergens tegenaan loopt in jouw zorgconcept. De protocollen en richtlijnen maken we op maat voor de specifieke situatie van cliënten. Het mooie is dat je ook invloed hebt op de kwaliteit van zorg in het algemeen. Jouw werk doet ertoe!

Dit ga je doen

 • Je werkt samen met ketenpartners rondom een cliënt, zoals de jeugdteams en Jeugdbescherming
 • Je trekt samen met de teammanager op en spart over ontwikkelingen in de jeugdzorg
 • Je maakt kwartaalrapportages en analyseert de uitkomsten inhoudelijk
 • Je bent betrokken bij het nemen van kernbeslissingen

"Als gedragswetenschapper ben je betrokken bij het beleid en bij de uitvoering daarvan door begeleiders. Dat maakt dit werk veelzijdig en waardevol"

Susanne Kooij, gedragswetenschapper jeugdzorg

Dit vragen we van je

Je bent analytisch sterk, sociaal en slagvaardig. Daarnaast kun je goed werken op individuele basis. Verder beschik je over:

 • Een universitair masterdiploma richting gedragswetenschappen, zoals psychologie of orthopedagogiek
 • Kennis van gedragsproblematiek en -stoornissen en ervaring met erkende therapeutische (crisis)interventies en behandelmethoden
 • Ervaring met het coachen van hulverleners
 • Kennis van de wet- en regelgeving

Dit bieden wij

Op basis van een 36-urige werkweek kun je rekenen op:

 • Bruto maandsalaris volgens de cao jeugdzorg (schaal 11) van € 3.506,20 tot € 5.298,33, afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Jaarcontract. Bevalt het wederzijds? Dan zetten we dit om in een vast dienstverband
 • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en reiskostenvergoeding
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris
 • Trainingen en opleiding gericht op jouw functie

Jij @ Timon?

Herken je jezelf in deze vacature en denk jij dat Timon de organisatie is die bij jou past? Solliciteer dan snel; we gaan graag met je in gesprek. Voor vragen over de inhoud van de functie kan je contact opnemen met , op .

Wil je eerst even meer weten over werken in de Jeugdzorg bij Timon? Welkom! Op donderdag 7 december organiseren we een open avond. Wil je hierbij zijn, laat het ons dan weten door een mail te sturen naar met als onderwerp 'Informatieavond Goes'.

 • Goes
 • WO
 • Gedragswetenschap
 • 28
 • 36
 • Vast
 • Gedragswetenschap
 • 3.506,20 tot € 5.298,33

Laat mij je adviseren.

Kitty BernardusFunctie:gedragswetenschapper
Startdatum:23-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:5298 – 5298
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Timon via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Gedragswetenschapper Timon 23-11-2023

Bekijk ook andere vacatures