Vacature Gezellige Chauffeurs

Gezellige Chauffeurs in Goes

Gezellige chauffeurs gezocht

Wat vragen wij

  • Enthousiasme
  • Plezier
  • Gezelligheid
  • In bezit van rijbewijs B
  • Flexibel inzetbaar

Wat bieden wij

  • Een fijne werksfeer
  • Rijtraining bij rijschool Dek in Goes

Wat ga je doen?

De Productie is een locatie waar inpakwerkzaamheden worden verricht voor Bison International. Op deze locatie werken ongeveer 20 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of psychische klachten.

Voor de Productie zijn we op zoek naar mensen die tijd willen en kunnen vrijmaken op dinsdagen en vrijdagen, om cliënten te vervoeren. Je rijdt dan een vaste route, in de bus van de Productie. In de ochtend haal je cliënten op bij hun woonadres en aan het eind van de middag breng je ze weer naar huis. De werktijden in de ochtend zijn van 08.30 uur tot 09.30 uur en in de middag van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Met jouw inzet breng je niet alleen de mensen van A naar B. Je bent voor de cliënten een bekend gezicht, je draagt bij aan een fijne en gezellige start of afsluiting van de werkdag. Dat is ontzettend waardevol voor hen, maar wellicht ook voor jezelf.

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij. Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ook zij hebben recht op deelname aan de samenleving. De inzet van vele betrokken en enthousiaste vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Ben jij een; levensgenieter, creatieveling, sportieveling, tuinier, kooktalent, organisatietalent, verbinder of avonturier en wil jij je passie of plezier delen met een ander? We horen graag van jou. Een kleine tijdsinvestering kan heel veel betekenen voor een ander.

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature?

Neem dan contact op met (contactpersoon vrijwilliger) v ia of .Functie:gezellige chauffeur
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gors via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Gezellige Chauffeurs Gors 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures