Vacature Gezellige Vrijwilliger

Gezellige Vrijwilliger in Goes

Wat bieden wij?

  • Een uitgebreide attentieregeling
  • Leuke activiteiten
  • Een passend scholingsaanbod
  • Persoonlijke ondersteuning
  • Een fijne werksfeer

Wat ga je doen?

Voor een man van in de 50 jaar, woonachtig in Goes, zijn we op zoek naar een gezellige vrijwilliger voor op de zondagen. Om samen leuke dingen te ondernemen o.a. te gaan fietsen, een bakje koffie te drinken, bij hem thuis te bakken of met de trein te reizen. We zoeken iemand (man of vrouw) die zich kan inleven, geduldig is en zijn/haar afspraken na komt. Heb jij 1x per twee weken tijd op zondag voor leuke activiteiten? Wij horen graag van jou.

Gedreven, goedlachs, gemotiveerd, getalenteerd, gastvrij. Wie je ook bent... Gors beweegt mee.

We doen er alles aan om bij te dragen aan de ondersteuning van mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Ook zij hebben recht op deelname aan de samenleving. De inzet van vele betrokken en enthousiaste vrijwilligers is daarbij onmisbaar. Ben jij een; levensgenieter, creatieveling, sportieveling, tuinier, kooktalent, organisatietalent, verbinder of avonturier en wil jij je passie of plezier delen met een ander? We horen graag van jou. Een kleine tijdsinvestering kan heel veel betekenen voor een ander.

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande vacature?

Neem dan contact op met (contactpersoon vrijwilliger) via of .Functie:gezellige vrijwilliger
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gors via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Gezellige Vrijwilliger Gors 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures