Vacature Hospitality Medewerker

Hospitality Medewerker in Goes

5

  • Naar ZLM.nl

Hospitality medewerker

20+ uur

Goes

Reageer voor 22-03-2024

We zijn een bedrijf dat blijft groeien. Door uitbreiding zijn we op zoek naar twee nieuwe collega's voor ons team Facilitair. Ben jij enthousiast, bevlogen, flexibel en iemand die van afwisseling houdt? Lees dan vooral verder.

Verrassend persoonlijk

De wereld van verzekeringen staat bekend om zijn zakelijkheid en papierwerk. Wij zijn daarin verrassend anders. Onze dienstverlening is heel persoonlijk. We nemen de tijd voor elke klant en de medewerkers hebben veel vrijheid in hun werk. Werken bij ZLM betekent samen met je collega's werken aan de tevredenheid van onze klanten. Ons motto is: 'U tevreden, wij tevreden'. Klanttevredenheid is dus heel belangrijk. Maar tevreden medewerkers net zo goed. We doen er alles aan om het beste uit iedereen te halen. Dat zien we ook terug in de hoge cijfers die medewerkers geven in tevredenheidsonderzoeken.

Wat maakt je functie als hospitality medewerker zo uniek

Als hospitality medewerker verricht je huishoudelijke taken. Samen met jouw teamgenoten verzorg je een gezonde maaltijd voor ruim 200 medewerkers. Tijdens de lunch geef je graag iedereen een warme ontvangst, waarbij de buffetten gevuld zijn en de afwas wordt gedaan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van onze koffie- en theevoorzieningen. Ook zorg je ervoor dat onze gebouwen er tiptop in orde uitzien. We willen graag dat zowel collega's als bezoekers zich welkom voelen in de fijne kantooromgeving van ZLM. Je levert hier dan ook een grote bijdrage aan.

Waar kom je te werken

Team Facilitair bestaat uit 12 medewerkers. Je komt terecht in een hecht team van enthousiaste collega's, echte doeners en duizendpoten met gevoel voor humor. De taken en verantwoordelijkheden zijn goed verdeeld. We werken hard, maar er is volop ruimte voor contact met collega's. We zijn op zoek naar nieuwe collega's die zeer flexibel inzetbaar zijn. Onze voorkeur gaat uit naar medewerkers die beschikbaar zijn tussen 11:00 en 15:00 uur. Minimaal 20 uur per week, meer is zeker bespreekbaar.

Hoe maak je het verschil

Je voelt je prettig in een klein team. Je vindt het leuk om je collega's te voorzien van een gezonde en duurzame lunch. Ook ben je van nature gastvrij. Daarnaast heb je oog voor detail en zorg je ervoor dat onze ruimtes altijd representatief zijn. Je enthousiaste en flexibele instelling werkt aanstekelijk voor anderen. Veel dingen tegelijk doen en wisselen in de werkzaamheden zijn voor jou geen probleem. Je ziet welke taken je op kunt pakken en neemt hierin het initiatief. Je hebt mbo werk- en denkniveau. Als je een HACCP-certificaat hebt en kennis van hygiëne en voedselveiligheid dan is dit mooi meegenomen. Of je bent in ieder geval bereid om de benodigde certificaten te behalen.

Werken bij ZLM heeft een rij aan voordelen

Ruimte voor je privéleven

Overwerken is bij ons niet de norm

Een goed salaris

Werken bij ZLM is leuk én uitdagend.

We zorgen goed voor onze medewerkers. Ook als het gaat om aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Als verzekeraar weten we als geen ander dat een goede verzekering belangrijk is.Functie:hospitality medewerker
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZLM Verzekeringen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Hospitality Medewerker ZLM Verzekeringen 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures