Vacature Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke Hulp in Goes

Menu

Huishoudelijke hulp in Goes Iriz Thuiszorg
Schoonmaken bij mensen thuis

4 - 20

13,04

16 november 2023 - vac-2428

Huishoudelijke hulp in Goes Iriz Thuiszorg Schoonmaken bij mensen thuis

Goes

Jouw nieuwe baan

Vind jij het leuk om schoon te maken en tegelijk iets voor een ander te betekenen? Dan is het werken als huishoudelijke hulp in Goes bij Iriz Thuiszorg iets voor jou. Terwijl je zorgt dat iemand een schoon huis heeft, heb je ook aandacht voor de mensen waar je werkt. Daarnaast werk je altijd dichtbij huis en kun je zelf je beschikbaarheid doorgeven.

Iriz Thuiszorg is een jonge organisatie met oog voor wensen en behoeften van onze cliënten. We werken in kleine teams samen met de cliënt, het netwerk en ketenpartners om onze diensten te optimaliseren. Iriz biedt een breed pallet aan dienstverlening; wijkverpleging, hulp in de huishouding, begeleiding, long-, en palliatieve zorg.

Als huishoudelijke hulp in Goes zorg je ervoor dat mensen zo gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je helpt ze met schoonmaakwerkzaamheden zoals stofzuigen, stoffen en het schoonmaken van de keuken, badkamer en het toilet. Zij kunnen deze taken niet meer goed zelf en vinden het soms lastig om te overzien wat er nog gedaan moet worden in huis. Jij helpt ze hierbij en bespreekt wat ze nog zelf kunnen en wanneer jij het van ze overneemt.

Het werken als huishoudelijke hulp is meer dan alleen schoonmaken. Je maakt een praatje en leert elkaar echt kennen. Hierdoor kun je in actie komen als je iets opvalt aan het welzijn van jouw klanten, zodat zij zo gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Ga dan naar direct reageren om te solliciteren. Wil je meer informatie en/of telefonisch solliciteren? Dat kan ook! Je kunt ons bereiken via of .

Dit ben jij

  • Je vindt het fijn om anderen te helpen met schoonmaken;

  • Je brengt een glimlach mee naar jouw klanten;

  • Je kunt goed overweg met verschillende mensen en situaties;

  • Je hebt oog voor het geluk van anderen en wilt daaraan bijdragen;

  • Je bent betrokken en kunt goed signaleren.


Of wil je liever iemand persoonlijk spreken?

Mirthe PeppensterFunctie:huishoudelijke hulp
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Actief Zorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Huishoudelijke Hulp Actief Zorg 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures