Vacature ICT-Consultant

ICT-Consultant in Goes

JéPé IT zoekt versterking! Ben jij de vakidioot die wij zoeken?

Wegens uitbreiding is JéPé IT op zoek naar versterking van zijn team.

Functieomschrijving:

Als ICT-consultant kom je te werken in een klein team van ICT-professionals. Je bent medeverantwoordelijk voor telefonische en remote support voor onze relaties. Tevens ben je als ICT-consultant in staat om behoeften van onze relaties te vertalen naar technische oplossingen. Dat de technische werkzaamheden bij een bedrijf als JéPé IT ontzettend breed zijn, hoeven we je vast niet uit te leggen. Als ICT-consultant adviseer je onze relaties en hou je je bezig met het uitdenken, specificeren en ontwikkelen van software en integraties die bedrijfsprocessen optimaal ondersteunen. Met je technische kennis van bedrijfsprocessen lever je die (maatwerk)oplossing die een boost geeft aan het bedrijfsproces van onze relatie.

Opleidingswensen en werkervaring:

Je hebt minimaal een afgeronde MBO-4 ICT-opleiding of je zit door werkervaring minimaal op ditzelfde niveau. Je hebt een passie voor technologie en innovatie en snapt waar de C in ICT voor staat. Kennis van Microsoft Windows, Microsoft Office, Microsoft Office 365, en Microsoft Azure is vereiste. Kennis van (virtuele) netwerken, endpoint security, application security, Microsoft SQL, Power BI en AutoTask AEM en Ticketing is een pré.

Persoonlijk profiel:

Je hebt een positieve werkhouding, je bent stressbestendig en communicatief. Je bent accuraat en oplossingsgericht. Je hebt geen 9-tot-5-mentaliteit en bent ook bereid om storingsdienst buiten werktijden te draaien. Je kunt goed zelfstandig maar ook in een team werken. Jouw streven naar tevreden en blije klanten kent eigenlijk geen grenzen. Een 8 is voor jou geen dikke voldoende maar betekent dat je 2 punten hebt verloren. Aan repeterend werk kun je je mateloos irriteren en automatiseer je zodra je hier de kans voor ziet. Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Het bezit van rijbewijs B is daarnaast zeker een pré.

Geboden wordt:

Een uitdagende werkomgeving met gemotiveerde collega's. Marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Functiegerelateerde opleidingsmogelijkheden. Voor meer informatie over JéPé IT verwijzen we je graag naar onze website: www.jepe-it.nl . Wil je eerst eens van een van onze collega's horen wat de functie inhoudt? Lees dan de blog van Martin. Heb je interesse in deze functie? Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Het team van JéPé IT bestaat uit professionele liefhebbers. Wij onderscheiden ons door klantvriendelijk en duidelijk te zijn: heldere communicatie, goede afspraken en een open houding naar de klant kenmerken de JéPé .

Pagina'sFunctie:ict consultant
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met JePe IT via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. ICT-Consultant JePe IT 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures