Vacature Inpak operator

Inpak operator in Goes

Voor onze klant gevestigd in Kruiningen en Rilland zijn wij op zoek naar ervaren inpak operators die graag werken in de nieuwste omgeving met de meest nieuwe machines. Je komt te werken bij een bedrijf dat zich onlangs verder heeft ontwikkeld en een nieuwe vestiging heeft geopend in Rilland, voor deze locatie zijn ze op zoek naar operators die graag een stapje extra willen zetten. Je komt te werken in een drie ploegensysteem waar je een mooi salaris kunt verdienen tot wel € 2.800,- bruto als starter. Benieuwd naar de werkzaamheden? Lees dan snel verder.

Als inpak operator ervaar je dagelijks variatie, met de kern van je werkzaamheden die steeds veranderen en aanpassen aan verschillende taken.

  • Het proces waarbij de taken en verantwoordelijkheden van de ene werkploeg worden doorgegeven aan de volgende, om een vloeiende overgang in de werkzaamheden te krijgen.
  • Het nemen van maatregelen en het uitvoeren van taken om ervoor te zorgen dat diverse inpaklijnen zonder onderbrekingen blijven draaien.
  • het identificeren en corrigeren van storingen op het moment dat ze zich voordoen, binnen de mogelijkheden van de operator.
  • Uitvoeren van verschillende kwaliteitscontroles op de verpakkingen.


Functie:Inpak operator, Operator
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via goes@pro-industry.nl of 113204000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Inpak operator Pro Industry 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures