Vacature Intercedent

Intercedent in Goes

Beschrijving

Op zoek naar een afwisselende baan als account intercedent bij grote klanten? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Als account intercedent bij Tempo-Team in Goes houd je je bezig met relatiebeheer,  recruitment, HR taken en mag je dagelijks in de keuken kijken bij een aantal grote bedrijven in de regio Goes en Middelburg. 

wat bieden wij jou in deze rol

Binnen onze organisatie staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met jouw manager Phebe Zwueste ben je hier actief over in gesprek, waardoor je hierin mooie stappen kunt zetten. Naast dat we jou actief ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling, kan je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket verwachten:


·         Een bruto maandinkomen tussen €2500 - €2900 afhankelijk van werkervaring;

 ·         een benefit budget van 12,347% (8,5% vakantiegeld en 3,847% werkgeversbijdrage) te besteden aan bijvoorbeeld extra vakantiedagen of een fietsplan;

 ·         €750 netto om te besteden aan een arbo verantwoorde thuiswerkplek; 

 ·         Een interessante bonus én aandelenregeling; 

·         Focus op jouw groei en ontwikkeling. We bieden veel opleidingen en doorgroeimogelijkheden;

 ·         25 vakantiedagen én de mogelijkheid om maximaal 5 weken bij te kopen; 

 ·         Alles goed geregeld rondom je pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.  

een dag als account intercedent

Als account intercedent binnen dit team van vier is geen dag hetzelfde. Dat je iedere dag werkplezier hebt is vanzelfsprekend. Maar je agenda ziet er iedere dag anders uit. Je werkt voor 3 grote  bedrijven die je heel erg goed kent. Je zorgt ervoor dat alle vacatures van deze bedrijven ingevuld worden en ondersteunt ze bij voorkomende HR vragen. Je werft actief kandidaten via diverse kanalen, matcht kandidaten op je vacatures en houd je bezig met customer delight van klant en talent. Bij alles wat je doet, staat het vinden en aan het werk helpen van talent iedere dag centraal. 

onze ideale collega

We zoeken een gezellige collega die gedreven is en humor heeft, want zo is de rest van het team ook! We zijn gedreven in ons werk, maar vinden het net zo belangrijk om gezellig samen een terrasje te pakken en samen leuke dingen te doen. Je voelt je goed binnen het team van Goes als je gewoon jezelf kan zijn. In de functie wordt er veel van je verwacht; assertief als je bent, weet je jezelf uit moeilijke situaties te redden. Het is altijd hartstikke druk en alles is belangrijk, dus je moet goed prioriteiten kunnen stellen, stressbestendig zijn, overzicht kunnen houden, gestructureerd te werk gaan en ook nee kunnen zeggen. Jij bent een echte aanpakker en bent positief ingesteld. Omdat je binnen Tempo-Team je eigen bedrijfje runt, doe je alle werkzaamheden die voorkomen binnen een bedrijf, je houdt je bezig met de cijfers, je verzorgt de administratie en je maakt zowel korte als lange termijn plannen. Daarnaast breng je continu kandidaten en bedrijven met elkaar in contact. Het is belangrijk dat jij een sensitieve houding kan aannemen, niet iedereen wil op dezelfde manier benaderd worden. Je zit nooit een hele dag achter je bureau want je gaat veel bij jouw ‘vaste’ klanten op bezoek. Verder:

 ·        Jij bent tussen de 32-40 uur per week beschikbaar;    

·         Ideaal gezien ben je in bezit van rijbewijs B en auto;

·         Woonachtig in de omgeving van Goes;

·         Je hebt een afgeronde HBO opleiding (MBO 4 is ook mogelijk);

·         Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.     

ben jij onze nieuwe collega account intercedent?

Solliciteer dan direct online! Mocht je vooraf nog vragen dan kun je contact opnemen (bellen, app-en of mailen) met onze Talent Acquisition Specialist, Marcus Oosterlee via 06-20771505 of marcus.oosterlee@randstadgroep.nl. 

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:intercedent
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 2900
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 31620771505. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Intercedent Tempo-Team 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures