Vacature Intercedent

Intercedent in Goes

Beschrijving

Beschrijving

Ben jij een enthousiaste gesprekspartner, een ondernemend type en klaar om je loopbaan naar nieuwe hoogten te tillen? Dan hebben we de perfecte uitdaging voor jou als intercedent bij Tempo Team in de regio Goes, waar je zult samenwerken met Christine & Demi!


Als intercedent ben jij de verkoopprofessional die bedrijven en getalenteerde kandidaten met elkaar verbindt. Jij bent de regisseur van de arbeidsmarkt, altijd op zoek naar de perfecte match en nooit bang om uitdagende gesprekken aan te gaan.


Succes voor jou betekent het vinden van de juiste kandidaat voor een vacature van een opdrachtgever, want jouw succesformule is: snelheid, kwaliteit en authenticiteit. Je gaat gelijk nadenken over een aantal geschikte kandidaten zodra er een nieuwe vacature binnenkomt.


Daarnaast ben je ook de werkgever voor jouw flexwerkers, een cruciale rol. Door een persoonlijke band op te bouwen, ben je in staat om de talenten (flexwerkers) optimaal te begeleiden in hun loopbaan.

Je brengt energie, passie en een vleugje humor in elke situatie, want succesvolle plaatsingen zijn jouw specialiteit!

Wat verwachten we van jou?
 • Een onstuitbare drive en een passie voor sales. Jij sluit deals met overtuiging!
 • Een vlotte communicatiestijl en charme waarmee je zelfs de meest kritische klanten kunt overtuigen. Jij weet hoe je mensen kunt inspireren!
 • Een proactieve en resultaatgerichte mentaliteit. Jij behaalt moeiteloos je targets!
 • Een gestructureerde aanpak en uitstekende organisatorische vaardigheden. Jij bent een expert in plannen en organiseren!
 • Minimaal een mbo-diploma (we toetsen het denk- en werkniveau op hbo-niveau via een online assessment).
 • Een rijbewijs en eigen auto. Je moet immers snel kunnen schakelen in de regio Goes.

Wat bieden wij jou?

Bij onze organisatie staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Samen met je manager, Phebe, voer je actieve gesprekken hierover, waardoor je mooie stappen kunt zetten in je persoonlijke groei.
Naast actieve ondersteuning in je persoonlijke ontwikkeling kun je rekenen op een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket:

 • Een salaris tussen €2.500 en €3.000 bruto per maand, met de mogelijkheid om binnen een jaar een stap voorwaarts te zetten.
 • Een benefit budget van 12,347% (inclusief 8,5% vakantiegeld) om flexibel te besteden aan zaken zoals extra vakantiedagen, sport of een fiets.
 • €750 netto om te besteden aan een ergonomische thuiswerkplek.
 • Een interessante bonus- en aandelenregeling.
 • Een sterke focus op jouw groei en ontwikkeling, met veel trainingsmogelijkheden en kansen om door te groeien.
 • 25 vakantiedagen en de optie om maximaal 5 extra weken bij te kopen.
 • Goede regelingen voor pensioen, laptop, telefoon, woon-werkverkeer en zakelijk reizen.

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast geworden over deze geweldige kans? Wil je deel uitmaken van dit fantastische team? Solliciteer dan nu direct! Als je meer informatie nodig hebt, neem dan contact op met Marcus Oosterlee, Talent Acquisition Specialist bij Randstad Groep Nederland, via 06-20771505 of marcus.oosterlee@randstadgroep.nl.

 • Succesvolle sollicitatie

  Hoppa! Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe carrière move! Jouw sollicitatie is goed ontvangen en binnen slechts 2 werkdagen kun je een reactie van ons verwachten. Als wij voldoende aansluiting zien met jouw profiel, willen we je uiteraard beter leren kennen tijdens een korte telefonische kennismaking. 

 • Op gesprek

  De Talent Acquisition Specialist gaat verder met jou in gesprek over de functie, het team en ons bedrijf. Maar nog belangrijker, we zijn razend benieuwd naar jou! Wat zijn jouw unieke talenten en wat maakt jou zo speciaal? Het gesprek kan zowel op ons kantoor plaatsvinden als online, afhankelijk van jouw voorkeur.

 • Op tweede gesprek

  En dan het tweede gesprek! Hier krijg je de kans om jouw toekomstige manager te ontmoeten en een nog beter beeld te krijgen van jouw toekomstige werkplek. Meestal is er nog een ander persoon aanwezig, afhankelijk van de vacature en afdeling. Het kan een andere manager zijn, een directeur of een collega uit het team. We zijn al overtuigd van jouw talenten, maar we willen ervoor zorgen dat je de perfecte plek vindt die het beste bij jou past. 

 • Welkom in het team

  En dan... tromgeroffel... is het moment daar! Je bent aangenomen! Van harte gefeliciteerd! Wij hebben een passend aanbod voor je klaarliggen, en hebben dus alleen nog een krabbel van jou nodig. Welkom bij Tempo-Team. Met ons speciale onboardingsprogramma zorgen we ervoor dat je je direct thuis voelt in ons bedrijf en helpen we je met een vliegende start van je nieuwe baan. Wij kunnen niet wachten!Functie:intercedent
Startdatum:14-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:300 – 2550
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via marcus.oosterlee@randstadgroep.nl of 31620771505. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Intercedent Tempo-Team 14-10-2023

Bekijk ook andere vacatures