Vacature IT Consultant

IT Consultant in Goes

Salaris 3300 - 5500 | Houten/hybride | 32 - 40 uur | hbo/wo | medior/senior


IT Consultant

In de rol van IT Consultant bij Solviteers krijg je de kans om diverse rollen te vervullen binnen lokale overheden en de zorg. Je bent verantwoordelijk voor het succesvol afronden van opdrachten waarmee je ervoor zorgt dat de organisaties zelfstandig verder kunnen dankzij jouw kennis en kunde.


Bij Solviteers staan ontwikkeling en groei centraal, waarbij je zelf richting kunt geven aan jouw voorkeuren en wensen. Denk hierbij aan functies als functioneel-/applicatiebeheerder, implementatieconsultant, BI specialist, projectmedewerker en meer. De opdrachten variëren en bieden mogelijkheden voor ontwikkeling op verschillende gebieden. We moedigen jou aan om de rol te vinden waaruit jij je energie haalt en waar je graag naartoe wilt groeien.


De looptijd varieert, maar uiteindelijk is ons doel altijd om de organisatie weer op eigen benen (en dus zonder onze inzet) te laten opereren.

Wat je gaat doen

Door ontwikkelingen in de samenleving en veranderende wetgeving moeten onze klanten binnen de lokale overheid en zorg hun processen en ICT blijven aanpassen. Dat is een vak apart en daar ondersteun jij deze organisaties bij. Je geeft advies en je implementeert vervolgens de oplossing. Je werkt samen met een groep gedreven collega's. Afwisseling zien wij als voordeel dat je extra scherp houdt, daarom heb je vaak minimaal 2 projecten waar je tegelijkertijd aan werkt.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Beheer en gebruik van applicaties verbeteren;
 • Processen digitaliseren;
 • Nieuwe wetgeving en/of applicaties implementeren;
 • Data en informatie veiliger maken;
 • Managementrapportages en dashboards inrichten en optimaliseren met BI-tooling;
 • De digitale informatievoorziening optimaliseren.

Waar wij voor staan

Bij Solviteers werk je samen met een team van deskundige collega's om complexe IT-vraagstukken aan te pakken. Jouw bijdrage gaat verder dan waarde leveren aan klanten; het draagt direct bij aan positieve maatschappelijke impact. Binnen Solviteers staat professionele groei centraal, maar ook het plezier in samenwerken. Zo kan je naast goed samenwerken met professionals, ook op vrijwillige basis aansluiten bij leuke uitjes die georganiseerd worden door onze personeelsvereniging.

Jouw ontwikkeling

Bij Solviteers zijn we ervan overtuigd dat je kunt blijven groeien. In onze op maat gemaakte ontwikkeltrajecten focus je op zowel persoonlijke- als professionele groei. Met specifieke ontwikkelpaden voor elke functie, afgestemd op jouw sterke punten en ambities. Wij bieden trajecten aan waarin je werkt aan het versterken van hard skills, soft skills en praktijkervaring. Bij ons staat jouw groei centraal.


Wat breng je mee?

Om succesvol te zijn als IT Consultant is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, analytisch denkvermogen hebt, doortastend bent en een passie hebt voor het vinden van de juiste oplossingen. Dit is belangrijk omdat je als IT Consultant bij verschillende klanten actief bent, nieuwe situaties en vraagstukken tegenkomt en dit alleen of samen met jouw collega's oppakt.


Wat je verder meeneemt:

 • Je hebt een hbo- of wo diploma, bij voorkeur op het gebied van ICT/business, informatie of processen.
 • Je kent al de nodige methodieken of bent bereid deze te leren, denk aan BISL, ASL, Prince2, Agile en Scrum.

Wat krijg je van ons?

 • Een vast salaris tussen de €3.300 en €5.500
 • Winstuitkering en pensioenregeling

 • Maatwerk ontwikkelprogramma
 • 12 ontwikkeldagen en 12 kennisdelingsdagen met collega's
 • Eigen opleidingsbudget, waarvan een deel vrije keuze om jouw werk-/privébalans nog beter te maken (gadgets, sportschool of een comfortabele thuiswerkplek)

 • Leaseauto of OV-kaart
 • 27 vakantiedagen
 • Hybride werken

In 4 stappen naar je eerste werkdag

Stap 1. Contact

Meteen solliciteren? Laat je CV achter. Een motivatie vinden we altijd leuk om te lezen. Liever eerst meer informatie? We zijn benieuwd naar je vragen.

Stap 2. Kennismaking

Wij zijn benieuwd waar jij naar op zoek bent en maken graag verder kennis met je. De thee en koffie staan voor je klaar bij ons op kantoor. Komt digitaal beter uit? Dat is prima.

Stap 3. 2e ronde

Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een tweede ronde. Je maakt kennis met nog veel meer collega's en kan je kennis en ervaring laten zien.


Locatie hoofdkantoor

De Bouw 117 3991 SZ Houten Vestiging Goes Albert Joachimikade 33H 4463 AA Goes

Functie:it consultant
Startdatum:08-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3300 – 5500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Solviteers via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. IT Consultant Solviteers 08-03-2024

Bekijk ook andere vacatures