Vacature Kinderhulp

Kinderhulp in Zeeland

Stichting Europa Kinderhulp zoekt gastouders in Zeeland

di 27 feb Goed Doel

Walcheren - Stichting Europa Kinderhulp wil kwetsbare kinderen kennis laten maken met een wereld vol warmte en genegenheid. Om die reden zoekt EKH Zeeuwse gastgezinnen. Ouders die over voldoende begrip, geduld en vooral liefde beschikken om een kwetsbaar kind voor ruim twee weken, tijdens de zomervakantie, in huis te nemen. Er staat geen vergoeding tegenover, maar het geluk dat men een kind kan bezorgen, zal onbetaalbaar blijken. Voor de regio Zeeland gaat het om kinderen uit Berlijn van 20 juli tot 2 augustus, Nederland van 22 juli tot 2 augustus en België van 22 juli tot 5 augustus. De kinderen worden geselecteerd door scholen, Riagg, Leger des Heils, sociale diensten en soortgelijke instanties. Vrijblijvend informatie ontvangen? Bel of bezoek europakinderhulp.nl .

Digitale krant

Verkoop:


Redactie:

Telefoon:

WhatsApp:

Gemaakt met behulp van

Een merk van

De Faam is een merk van uitgever Quaeris Media B.V. De Faam is dé lokale krant van de gemeente Middelburg, en Vlissingen. De Faam verschijnt iedere even week vanaf vrijdag en is af te halen bij diverse afhaalpunten.

Neem contact op via . Kijk ook eens op quaerismedia.nl voor onze andere uitgaven.Functie:kinderhulp
Startdatum:07-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Quaeris Media via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Kinderhulp Quaeris Media 07-03-2024

Bekijk ook andere vacatures