Vacature Klantenservice Louwman

Klantenservice Louwman in Goes

Ben jij op zoek naar een baan waarin jij er toe doet? Zoek jij een baan met uitdaging en waar geen dag hetzelfde is? Ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar of werk je liever fulltime? Dan is dit wellicht de baan die jij zoekt!

Louwman staat bekend als een van de grootste autodealers met o.a. een eigen inhouse contact center in Breda. Als Medewerker Customer Service ben jij het visitekaartje van Louwman. Je behandelt alle inkomende vragen van bestaande klanten van de Louwman Group voor de merken Peugeot en Opel, en plant o.a. afspraken in voor de werkplaats voor bijvoorbeeld een bandenwissel of een reparatie. Je gaat werken met verschillende computersystemen en meerdere schermen, daarom is een goede computervaardigheid vereist.

Nadat je de training on the job hebt gevolgd, mag je in overleg ook gedeeltelijk thuis werken. Hiervoor word je goed gefaciliteerd. De training is on the job in Goes. Hierin krijg je zowel theorie als praktijktraining, en heb je al contact met de klanten van Louwman. Functie:Klantenservice Louwman, Medewerker Klantenservice
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2426 – 2426
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via l.hoogstrate@werk.olympia.nl of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Klantenservice Louwman Olympia 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures