Vacature Koerier postpakketten

Koerier postpakketten in Goes

Voor wie ga je werken?

Jouw nieuwe werkgever is een logistiek dienstverlener die inmiddels een gevestigde naam heeft binnen de Zeeuwse distributiemarkt. Zij voorzien in alle logistieke behoeften, distributie, op- en overslag, transport, koeriersdiensten en zelfde dag leveringen. Ze rijden voornamelijk voor PostNL, jij zult je dus bezighouden met het afleveren van de postpakketten. 

Wat ga je doen?

Als koerier postpakketen start jouw werkdag rond de klok van 08.00 uur. Je vertrekt vanaf de standplaats en je laad zelf de wagen. Je zal veelal een vaste route rijden, maar natuurlijk kan daar weleens van worden afgeweken. Het werk is fulltime en parttime mogelijk of alleen op de zaterdagen kan ook! Uiteraard staat hier dan een extra vergoeding tegenover. Je bent als bakwagenchauffeur het visitekaartje voor de organisatie. Daarom is het belangrijk dat je je klantvriendelijk opstelt. Rond 18.00 eindigt jouw werkdag.

Wil jij doorgroeien tot C chauffeur? Dan is deze mogelijkheid er ook!

Ben jij als koerier postpakketten geïnteresseerd in deze vacature of wil je meer weten? Bel ons dan zeker even op! 0763037777 of stuur jouw CV naar breda@iqselect.nlFunctie:chauffeur taxi/prive/koerier, Koerier postpakketten
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via breda@iqselect.nl of 076-3037777. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Koerier postpakketten IQ Select 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures