Vacature Koerier

Koerier in Goes

Onze top(tran)sporters Internationaal Spoed Koerier in Goes

We combineren de koerier en het transport en leveren op deze manier de beste service vanuit Goes. Het team van ZUIDWEST logistiek in Goes bestaat uit toptransporters. Zij tonen precies die toewijding die topsporters kenmerkt. Hoe dat komt? Omdat zij doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Topsporters noemen wij ze ook wel; onze koeriers. Flexibiliteit is onze kracht.

Contact opnemen

Duurzaam en veilig koerier transport met levergarantie

Onze koerier transport service doet er alles aan om afspraken na te komen. Ons actueel, duurzaam en efficiënt wagenpark helpt ons hierbij. Al onze wagens zijn voorzien van de nieuwste Euro-6 motoren, de modernste navigatie- en communicatie-apparatuur en staan 24/6 ter beschikking. We beschikken over 25 vrachtwagens en 20 bussen.

Zuidwest logistiek: Open, gedreven en flexibel

Wij hechten veel waarde aan een open en eerlijke communicatie. Dit vormt de basis van een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen. Onze passie voor transport zorgt ervoor dat wij uw zendingen met volle overtuiging en aandacht voor detail afhandelen. Hiervoor is een gezonde dosis flexibiliteit een must.

Contact opnemen

Benieuwd hoe wij uw vracht succesvol kunnen vervoeren?

+31 (0)113 222 020Functie:koerier
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Zuidwest Logistiek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Koerier Zuidwest Logistiek 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures