Vacature Lead Engineer Werktuigbouwkunde

Lead Engineer Werktuigbouwkunde in Goes

Meesters in techniek

Lead engineer Werktuigbouwkunde

Over ons

Bij Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau zijn we gepassioneerd door techniek. We zijn specialisten in elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering, en we hebben een sterke focus op het vervullen van de wensen van onze klanten en bieden op maat gemaakte oplossingen voor complexe technische installaties.


Of het nu gaat om het adviseren, ontwerpen, tekenen, berekenen, inspecteren en analyseren van processen en het presenteren van innovatieve, duurzame oplossingen, bij Delmeco staat klanttevredenheid voorop. Onze technologische oplossingen zijn duurzaam, veilig en efficiënt, en we zijn trots op de innovatieve projecten waaraan we werken.


Bij Delmeco Raadgevend Ing. bureau werk je samen met gedreven collega's in multidisciplinaire teams waarin alle kennis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde en industriële automatisering bij elkaar komt. We werken nauw samen met Delmeco Projecten. Wat wij ontwerpen, kunnen zij bouwen en installeren. Zo leveren we altijd honderd procent maatwerk.


We bieden je niet alleen ruimte en verantwoordelijkheid, maar ook volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en scholing. We werken in diverse sectoren, waaronder de nucleaire industrie, petrochemie, en procesindustrie.


Over jou

Als Lead Engineer Werktuigbouw ben je een essentiële schakel in het succes van onze projecten.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van technische installaties die voldoen aan normen en specificaties. Daarnaast geef je leiding aan ons team van tekenaars en engineers en waarborg je de budgetten en tijdsplanningen.


Problemen pak je proactief aan en je rapporteert regelmatig over de voortgang aan de projectleider. Het beheer van ontwerp- en engineeringdossiers behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden, en je voert gedetailleerde berekeningen uit.

In je rol overleg je effectief met projectleiders, tekenaars, opdrachtgevers en leveranciers. Je bent altijd bereid om je expertise up-to-date te houden.


Wat het extra interessant maakt, is dat de ontwerpen die je bij ons maakt vaak worden uitgevoerd door Delmeco Projecten. Dit betekent dat je jouw ontwerpen in de praktijk tot leven ziet komen en hierbij werk je samen met collega's in de uitvoering.

Wat wij vragen

  • Een HBO-opleiding richting Werktuigbouwkunde.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, waarbij je jouw technische expertise hebt kunnen aanscherpen.
  • Kennis van 2D-pakketten, zoals Autocad, en 3D-software zoals Inventor.
  • Vertrouwdheid met MS Windows en Office (Word/Excel).
  • Ervaring met Mathcad en Autodesk Robot Structural Analysis is een pre.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.
  • Een teamspeler met een resultaatgerichte instelling.
  • Dynamisch, ondernemend, creatief en pragmatisch; eigenschappen die jou typeren.

Wat wij bieden

Bij Delmeco Raadgevend Ingenieursbureau bieden we jou een uitdagende rol in een dynamische organisatie. Hier krijg je de kans om aan de meest innovatieve projecten te werken en je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. We geloven in jouw technische expertise en zelfstandigheid.


Bij Delmeco ben jij mede de sleutel tot het succes van onze projecten. Klaar om de volgende stap te zetten in je technische carrière? Neem nu contact met ons op en ontdek hoe jij het verschil kunt maken als lead engineer werktuigbouw binnen ons gepassioneerde team!

Kantoor:

Delmeco Ingenieurs bureau BV

Marquesweg 4
4462 HD GoesFunctie:lead engineer werktuigbouwkunde
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Delmeco Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Goes
  2. Lead Engineer Werktuigbouwkunde Delmeco Group 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures