Vacature Logistiek Medewerker

Logistiek Medewerker in Goes

Gezond zijn en blijven willen we allemaal
De publieke gezondheidszorg richt zich op het voorkómen van ziekte, niet op het behandelen daarvan.
De ambitie van GGD Zeeland is om van Zeeland een regio te maken waar mensen lang leven, zich vitaal voelen en waar iedereen meedoet. Dit doen we
namens de Zeeuwse gemeenten en samen met onze partnerorganisaties.

Iedereen verlangt naar een leven zonder coronaregels. Vaccineren is hierin een belangrijke stap. GGD Zeeland vaccineert de thuiswonende, mobiele en niet mobiele ouderen, bepaalde groepen zorgpersoneel en het overgrote deel van de inwoners van Zeeland. Daarnaast zijn er nog specifieke doelgroepen die naar de GGD teststraten komen voor een PCR test.

Ben jij een aanpakker, een veerkrachtig persoon en klaar om op de vaccinatie- en testlocaties jouw bijdrage te leveren om samen Corona onder controle te krijgen? Wij zoeken per direct een nieuwe collega voor de functie van:

Logistiek medewerker Covid-19

24-32 uur per week

Regio Zeeland

Ten behoeve van het bestrijden van COVID-19 is binnen GGD Zeeland een separate afdeling opgezet die wordt geleid door de COVID-19. Het project bestaat uit vier pijlers: Klant contact centrum, testen, vaccinatie en bron- en contactonderzoek. Zij zijn verantwoordelijk voor het opsporen en indammen van de verspreiding van het COVID-19 virus en voor het beantwoorden van vragen van publiek en professionals. De teams worden (operationeel) aangestuurd door coördinatoren. Deze coördineren de dagelijkse werkzaamheden van het Klant contact centrum, testen, vaccineren en het BCO-team en bewaken mede de kwaliteit van het werk, en coachen en begeleiden de medewerkers in het werk.

Wat ga je doen?

Om alles in goede banen te leiden is een logistiek medewerker nodig voor de diverse vaccinatie- en testlocaties van de GGD Zeeland. Als logistiek medewerker heb jij een belangrijke rol in het volledige vaccinatie en testproces. Jij bent de spin in het web van onze goederenstroom. Je bestelt, ontvangt en controleert binnengekomen goederen op verpakking, aantal en kwaliteit. Je zorgt voor een goed en overzichtelijk magazijn en zorgt ervoor dat de juiste materialen op de locatie voorzien zijn. In de provincie Zeeland zijn 6 vaccinatie locaties en 6 testlocaties. Daarnaast zijn er verspreid door de provincie nog verschillende pop-up locaties voor vaccineren en voeren de mensen vanuit de teststraat thuisbemonsteringen uit.. Zie GGD Zeeland Prikt voor alle vaccinatielocaties.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkniveau;
 • Je bent per direct beschikbaar voor min. 3 dagen per week;
 • Je bent vriendelijk en klantgericht;
 • Je bent een doorzetter die zelfstandig en zorgvuldig kan werken;
 • Goede communicatieve eigenschappen (mondeling en schriftelijk) in de communicatie met collega's, leveranciers en bezoekers;
 • Een opleiding in de richting logistiek is een pré.

Wat we verder van je verwachten;

 • Je kunt goed samenwerken en werkzaamheden organiseren;
 • Je beschikt over flexibiliteit met betrekking tot tijden en locaties;
 • Je weet goed om te gaan met stressvolle situaties.

In wat voor team kom je te werken?

De werkomgeving is dynamisch en de teams bestaan uit zeer betrokken aanpakkers. In de teams zitten zowel ervaren als minder ervaren medewerkers en de samenstelling van de teams is aan verandering onderhevig. In totaal zijn er ruim 140 medewerkers actief voor de COVID-afdeling. Je werkt in opdracht van de Directeur Publieke Gezondheid en rapporteert aan de projectcoördinator Covid-19.

Wat bieden wij?

We bieden een baan in een organisatie met een informele sfeer en (maatschappelijk) betrokken collega's. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 2.826,-bruto per maand (schaal 7) bij een fulltime dienstverband, volgens de CAO SGO. Je bouwt een individueel keuze budget en een eindejaarsuitkering op. Daarnaast heb je recht op toeslag in de weekenden en op feestdagen wanneer je werkt. De vorm van overeenkomst (op basis van uitzendovereenkomst) wordt afhankelijk van je profiel en in onderlinge afstemming overeengekomen. De overeenkomst wordt in eerste instantie aangegaan tot en met 31 december 2022, afhankelijk van het verloop van de Corona situatie. Indien de Corona situatie aanhoudt en geschiktheid is gebleken dan is een verlenging mogelijk.Functie:logistiek medewerker
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2826 – 2826
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GGD Zeeland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Logistiek Medewerker GGD Zeeland 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures