Vacature Logistiek Teamleider

Logistiek Teamleider in Goes

Als Logistiek Teamleider sta jij, samen met jouw manager, aan het roer van het schip. Een team van enthousiaste logistieke medewerkers staat klaar om jou te ontvangen als Logistiek Teamleider. Ben jij iemand die altijd op zoek is naar nieuwe kansen? Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team? Dan is dit jouw plek! Lees hier snel meer over in deze vacature ;).

Wat bieden wij jou
 • Salaris tussen € 2470 en € 3250 o.b.v. ervaring
 • Extra geld (toeslagen) tussen 20% tot 30%
 • Reiskostenvergoeding
 • Contract van 6 maanden en daarna vast
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • 8+ voor werkplezier en op de vloer
Wie ben jij

Een enthousiaste en gemotiveerde leider die het leuk vindt om een divers team van logistieke medewerkers te leiden. Daarnaast is het fijn wanneer jij je kan vinden in de volgende punten:

 • Ervaring in leidinggeven van minimaal 1 jaar (25 tot 40 medewerkers)
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • In de mogelijkheid om een VOG aan te vragen
 • Eigen vervoer en een rijbewijs om bij PostNL in Goes te komen
Wat ga je doen

Als Logistiek Teamleider zorg jij dat bij PostNL in Goes alles op rolletjes loopt. Letterlijk en figuurlijk ;). Het gaat namelijk om het verzendproces waarbij pakketten opgevoerd en gesorteerd moeten worden via de lopende band. Het proces loopt tussen 17:30 en 01:00 uur. Jouw werkdag begint eerder omdat jij je moet voorbereiden voor de avond/nacht.
Je start altijd met een aftrap. Hierin worden alle resultaten van de voorgaande dag besproken. Wat hebben we goed gedaan en wat kon er beter? Daarna worden de taken verdeeld en aan de hand daarvan gaan de werkzaamheden van start. Jij bent de Logistieke Teamleider voor de medewerkers. Zij zien jou als coach en begeleider in hun werk. Zie jij in het proces bepaalde punten die anders kunnen? Of heb jij goede ideeën die verbeteringen brengen in het proces? Top! Bespreek ze met jouw Manager sorteerproces en wie weet wat daar uit komt. Daarnaast zal jij dagelijks met jouw manager schakelen / sparren en einde dag rapporteren. Als Logistiek Teamleider sta jij dus niet stil en ben jij overal op de hoogte van.

 • Pakketten verzendproces
 • Logistieke omgeving
 • Team van logistieke medewerkers
Waar ga je werken

Als Logistiek Teamleider ga jij werken in het pand van PostNL in Goes bij Tempo-Team Performance Management. #TTPM zit in de opstartfase bij PostNL in Goes en hierin zal jij meegenomen worden. Jij bent dus vanaf het begin volledig betrokken. Hoe gaaf is dat! Meer hierover vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek. Jij bent verantwoordelijk voor het verzendproces bij PostNL in Goes. Dagelijks verwerkt PostNL wel meer dan 1.000.000 pakketten! En hier kan jij onderdeel van zijn.

Sollicitatie

Klaar om als Logistiek Teamleider het verschil te maken? Dat snap ik! Solliciteer op deze vacature met jouw cv en motivatiebrief. Nadat jij gesolliciteerd hebt, neem ik contact met je op. Eerst nog een vraag stellen? Tuurlijk! Je kan mailen of bellen via onderstaande gegevens. Tot snel!

* Het maken van een assessment op Mbo-niveau is een onderdeel van de sollicitatieprocedure

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Logistiek Teamleider
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via lgk@tempo-team.nl of 073-6489514. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Logistiek Teamleider Tempo-Team 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures