Vacature Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker in Goes

Hee jij daar! PostNL Goes start met een gloednieuw proces (23 oktober) en daar kan jij onderdeel van uitmaken! Ben jij de magazijnmedewerker (lees: topper) die graag in de avonduren wil werken? Super! Geen diploma’s maar toch een carrière in de logistiek? Dat kan bij PostNL! Lees snel verder en solliciteer vandaag nog op de functie van magazijnmedewerker in PostNL Goes!

Wat bieden wij jou
 • Een salaris van € 12,61 per uur!
 • Na 22:00 verdien jij € 15,13 per uur!
 • Na 00:00 wordt dat € 16,39!
 • Reiskosten? Tuurlijk!
 • Baan voor langere termijn.
 • Kans op vast contract na 6 maanden.
Wie ben jij

In de avond/nacht uren werken als magazijnmedewerker vind jij geen probleem! We verwachten niet veel, maar wel het volgende:

 • Jij hebt eigen vervoer om op locatie te komen
 • Jij spreekt Nederlands en/of Engels
 • Jij kan een VOG aanvragen. (Verklaring omtrent gedrag)
Wat ga je doen

PostNL ken jij wel! Wij zorgen ervoor dat alle pakketjes op tijd bij de mensen worden geleverd. Hiervoor moeten de pakketjes wel worden gesorteerd! Gelukkig hebben wij een machine die jou hierbij helpt. Als magazijnmedewerker in PostNL Goes help jij mee in de avonduren. Een beetje spierballen heb jij daarom wel nodig, want de pakketjes kunnen tot maximaal 23 kilo wegen. Doordat het een nieuw proces is, gaan we het samen succesvol maken! Heb jij er al zin in? Super!

 • Werktijden 17:30 - 00:45
 • Werkdagen van maandag t/m vrijdag
Waar ga je werken

Yes! Zoals hierboven al genoemd is, gaat het om een gloednieuw proces! Jij zult dus een van de eerste mensen zijn die ons hier gaat helpen. PostNL staat bekend als het grootste postbedrijf van Nederland. Hoe gaaf is het om te zien hoe het nu echt werkt? Zo zie jij hoe pakketjes binnenkomen, worden gesorteerd en weer vertrekken met de pakketbezorgers. Als magazijnmedewerker ben jij een groot onderdeel van dit proces. #blackfriday komt er ook weer aan! Wij gaan ons ervoor voorbereiden. Help jij ons mee?

 • De werksfeer bij PostNL Goes krijgt een 8+!
Sollicitatie

Heb jij na het lezen al zin gekregen om te starten bij PostNL als magazijnmedewerker? Super! Mocht jij nog vragen hebben voordat je wil solliciteren, kan dat altijd! Stuur mij een e-mail, Whatsapp of bel mij. Na het solliciteren bel ik jou binnen 24 uur op, zodat jij op een rondleiding kan komen bij PostNL! Ook kan jij meteen een telefonische afspraak inplannen na je sollicitatie. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Magazijnmedewerker
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via werken@tempo-team.nl of 073-6489514. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Goeskrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de goeskrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Goes
 2. Magazijnmedewerker Tempo-Team 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures